Автор Гілка: Робота та відпочинок у Фінляндії.  (Прочитано 10198 раз)

Відсутній shykov

• Новачок
  • *
  • дописів: 1
  • I Love YaBB 2!
Робота та відпочинок у Фінляндії.
Пропонується можливість побувати на сезоні збору лісових ягід у фінській Лапландії. Ознайомлення  молоді з культурою Фінляндії, перебування в одному з екоглогічно  найчистіших регіонів планети, можливість заробляти 700 – 1500 Євро на місяць(розподіл часу відпочинку і роботи цілком індивідуальний).
Надається житло із душем, сауною, кухнею. Формуються групи з 4-5 людей, яким надається автомобіль(у кожній групі обов’язково є водій). Учасники самостійно структурують свій час: хтось працює 4 години, їздить на прогулянки у міста(на наданому авто), відвідує розважальні заклади, купує одяг, сувеніри, і.т.д. Інший працює 10 годин на день, не витрачає на кафе, дискотеки, і, відповідно, заробляє 50-80 Євро на день. Ще раз підкреслюємо, що кожнен розподіляє свій час як забажає. Хтось ставить за мету відпочинок у Фінляндії, інший – більше часу приділяє праці.  
Період: з 20 липня до 30 вересня 2007 р.(можна поїхати додому і на початку вересня).
Наші представники перебувають у Фінляндії разом із групою учасників. Учасники можуть звернутися із будь-яким питанням.
Подробиці участі у програмі за наведеними нижче електронними адресами:
Shykov@gmail.com
Shramovss@gmail.com

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Re: Робота та відпочинок у Фінляндії.
« Відповідей #1 : 2007-04-18 20:32:04 »
Наполягаю на екскурсії по Торвальдсівським місцям!

Відсутній infinity9

• Новачок
  • *
  • дописів: 25
  • "Use the Force, read the source"
« Відповідей #2 : 2008-01-30 22:31:09 »
І як? хтось вже їздив???

Хотілося б почути відгуки.
InfinitylX's space http://www.infinitylx.org.ua

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #3 : 2008-02-01 12:31:12 »
Інший працює 10 годин на день, не витрачає на кафе, дискотеки, і, відповідно, заробляє 50-80 Євро на день.
Цікава переспектива покарячитись в лісі 10 годин на день... 100% Торвальдс так не робив  ;)
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #4 : 2008-02-01 12:38:59 »
Цікава переспектива покарячитись в лісі 10 годин на день... 100% Торвальдс так не робив  ;)
Робив, він в армії служив=)

• Літератор
« Відповідей #5 : 2008-02-01 14:58:14 »
А хіба в фінів армія призовна? Чи йому ліньки було до аспірантури піти?

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #6 : 2008-02-01 15:02:46 »
А хіба в фінів армія призовна? Чи йому ліньки було до аспірантури піти?
Яка аспірантура? Лінус раздолб ще той, в університеті вісім років просидів (з перервою на армію), і диплом йому за лінукс дали. Читайте JFF.

• Літератор
« Відповідей #7 : 2008-02-01 18:08:55 »
А я собі й думаю чому це став в аспірантурі таким раздолбом - на лінукс перейшов :)

Краще лінку дайте, бо на абревіатуру Ґуґл такого понаходював...
« Змінено: 2008-02-01 18:11:38 від serg_ik »

Відсутній Satan

• Кореспондент
  • дописів: 141
  • C++ Guru
« Відповідей #8 : 2008-02-06 23:32:05 »
в Києві заробляти 700-1500 євро не така вже й проблема.. особливо людям які тут спілкуються.. чи я помиляюсь?
Ubuntu 8.04

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #9 : 2008-02-06 23:44:21 »
в Києві заробляти 700-1500 євро не така вже й проблема.. особливо людям які тут спілкуються.. чи я помиляюсь?
В Києві, блін, півзарплати буде на житло йти... Краще в провінції, платня цілком порівнювана, а нерухомість дешевша.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #10 : 2008-02-06 23:48:21 »
А я собі й думаю чому це став в аспірантурі таким раздолбом - на лінукс перейшов :)

Краще лінку дайте, бо на абревіатуру Ґуґл такого понаходював...
Кхм, JFF (або Just For Fun) має прочитати кожний правовірний Linux`оїд.  ::)

Відсутній Satan

• Кореспондент
  • C++ Guru
« Відповідей #11 : 2008-02-06 23:48:42 »
В Києві, блін, півзарплати буде на житло йти... Краще в провінції, платня цілком порівнювана, а нерухомість дешевша.

доречі, а не могли б ви назвати якісь цифри? переїжджати покищо звісно не збираюсь, але так заради цікавості =)
Ubuntu 8.04

Praporshic

• Гість
« Відповідей #12 : 2008-02-06 23:54:45 »
Можете залізти на будь-який сайт з вакансіями та подивитись. Я минулого року з тих саме міркувань (дороге житло) відмовився від посади у Києві з платнею близько 1500$.

Відсутній Satan

• Кореспондент
  • C++ Guru
« Відповідей #13 : 2008-02-06 23:57:41 »
Можете залізти на будь-який сайт з вакансіями та подивитись. Я минулого року з тих саме міркувань (дороге житло) відмовився від посади у Києві з платнею близько 1500$.

ммм.. мене неправильно зрозуміли )) я живу в києві )) і в цінах на житло і в зарплатах я тут дуже добре орієнтуюсь )) мене цікавить так звана "провінція" =)
Ubuntu 8.04

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #14 : 2008-02-07 00:24:09 »

ммм.. мене неправильно зрозуміли )) я живу в києві )) і в цінах на житло і в зарплатах я тут дуже добре орієнтуюсь )) мене цікавить так звана "провінція" =)
Платня, як я сказав, порівнювана, та залежить від кваліфікації, посади та особистого нахабства, як і всюди ;) А ціни на житло... це ще простіше з'ясувати. Я, скажімо, знімаю однокімнатну квартиру у Львові за 150 зелених - і це достатньо середня ціна. Інтернет трохи дорогий, але це я так втрапив, а шукати дешевший лінь.
« Змінено: 2008-02-07 00:25:04 від Cthulhu »