Автор Гілка: Ноутбук IBM ThinkPad R61 зі SUSE - в Україні як?  (Прочитано 4494 раз)

Відсутній Oego

• Новачок
  • *
  • дописів: 9
  • Що новенького?
Ціни на моделі IBM ThinkPad R61 та T61 (зі SUSE) зараз дуже привабливі

http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/na/LenovoPortal/en_US/special-offers.workflow:ShowPromo?LandingPage=/All/US/Landing_pages/Info/08/Linux
(спробуйте кнопку 'Customize & Buy' - можливість вибору вражає)

На жаль, це лише в Америці

Мо, хто знає як це чудо техніки придбати в Україні?

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
Гугль барахлить? У мене — ні. Хоча ціни, здається, тут вищі рази в 2-3, ніж у америкосів.

Відсутній Oego

• Новачок
  • *
  • дописів: 9
  • Що новенького?
Та вже переглядав я по тому списку - всюди в комплекті з ноутом Vista чи XP
- а зі SUSE у нас НІДЕ немає, дивився по деяких польських фірмах - у них теж ЛИШЕ з віндою. Чому така несправедливість - невже наш люд так охоче переплачує 100-150 тугриків за недолугий довісок?...
« Змінено: 2008-03-16 19:03:55 від Oego »

Praporshic

• Гість
Чому така несправедливість - невже наш люд так охоче переплачує 100-150 тугриків за непотріб?...
Ні. Наш народ, з великою долею справедливості, вважають за бидло, яке нічого крім "віндавс" не знає.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Чому така несправедливість - невже наш люд так охоче переплачує 100-150 тугриків за непотріб?...
Ні. Наш народ, з великою долею справедливості, вважають за бидло, яке нічого крім "віндавс" не знає.
Думаю, що-й більшість продавців саме з того народу і не здатні поставити Лінукс на бук так, щоб покупцю не треба-було возитися з налаштуванням.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
Думаю, що-й більшість продавців саме з того народу і не здатні поставити Лінукс на бук так, щоб покупцю не треба-було возитися з налаштуванням.
Це точно. Загодив якось в "Гігабайт" на прохання товариша проінспектувати ноут зі SLED-ом. Завантажили. Живе. Але пароля рута продавці не знають, і взагалі не в курсі, що це таке. Словом, систему все одно переставляти самому. В результаті товариш десь інде взяв інший ноут із вікнами.