Автор Гілка: Як покращити швидкість завантаження сторінок ?  (Прочитано 2171 раз)

Ярослав Іщенко

• Гість
Як покращити швидкість завантаження сторінок з тенет по dial-up?  ??? Мав встановлений BIND, та від нього ніякої користі. Proxy вже ввімкнутий.  :'(

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3857
  • Програміст
Можете ще спробувати встановити caching-nameserver  - щоб кешувати запити до DNS.
Але не забудьте його настроїти(вказати сервер DNS провайдера) та вказати свій комп'ютер як сервер DNS для власної машини.

Я сам модема не маю.  :)
[Fedora Linux]

Відсутній deletaNT

• Новачок
  • *
  • дописів: 12
У мене Mandrake 9.0 і така сама проблема. З Лінукс я маю біля 1 кб/с, а у Вікнах 4,5 кб/с стабільно, ще й під час з'єднання KDE починає сильно притормажувати. Взагалі комп'ютер працює повільніше ніж у win 2000. Ікси у мене настроєні, стоїть останній драйвер nvidia, KT400, athlon 1333, 256 мб, своп 500 мб, перевіряв настройки hdd працює майже на повну потужність.

Віктор

• Гість
У мене АСП 7.3. Kppp дає у Львові на аналоговій лінії до 12 Кбіт/сек - максимум, стабільно - 4.5 - 7 Кбіт/сек. Лінуксоїд я початкуючий (3 місяці), тому особливо нічого не настроював. ;D

Відсутній bohm

• Новачок
  • *
  • дописів: 5
  • Що новенького?
І в мене АСП 7.3 із усіма поновленнями, але все працює набагато скоріше ніж із віндовса, який я вже давно "викинув" - раджу використовувати для налаштування інету "internet-druid" (Майстер налаштування Інтернету в КДЕ) і дзвонити через rp3 - підтримує навіть callback...
Божих вам благословінь.

Misha Padalka

• Гість
У мене софт-модем, Лінукс RedHat 7.3, швидкість дещо вище, ніж з Віндовс!!!

Відсутній serg

• Новачок
  • *
  • дописів: 6
  • Що новенького?
У мене Mandrake 9.0 і така сама проблема. З Лінукс я маю біля 1 кб/с, а у Вікнах 4,5 кб/с стабільно, ще й під час з'єднання KDE починає сильно притормажувати. Взагалі комп'ютер працює повільніше ніж у win 2000. Ікси у мене настроєні, стоїть останній драйвер nvidia, KT400, athlon 1333, 256 мб, своп 500 мб, перевіряв настройки hdd працює майже на повну потужність.

до речі що починає гальмувати систему ?
 Подивіться з допомогою top  
 netstat
що гальмує систему , тоді можна щось радити / Модем часов не софтверний ?