Шановне панство!
Ми з колегами маємо честь представити вашій увазі
ще одну дошку оголошень нову україномовну дошку оголошень "
Шопопало".
У багатьох з нас лежать речі, які нам, скоріш за все, вже не знадобляться, а викидати шкода. Можливо, на ваш старий мотлох полює якийсь поціновувач старовини, і так далі й тому подібне :-/
Одним словом це все фігня. Ідейний натхненник проекту, двічі гуманітарій і двічі лінукс-зрадник
kaktuse (клятвенно обіцяв повернутися на лінукс) написав для мене мегареліз, який я відмовився публікувати від свого імені
Він мені щось торочив про неавтентичність маркетингового меседжа і про чоловіків, що рекламують прокладки. В кінці-кінців
був посланий в ліс я відключив skype і викладаю його текст as is
Шановні Браття по Зброї
1 липня стартував україномовний проект дошок електронних оголошень «Шопопало». Система розроблена на <мова програмування>, із використанням <джанго> і працює на сервері під управлінням <операційна система чи щось там ще>.
Проект є результатом творчого симбіозу та ручної роботи народних майстрів лінуксарників, пітонярів та джангаристів, а також двічи гуманітарія та бійцівського кролика раціон якого складається із кабелів типу вита пара.
Завжди раді критиці та новим пропозиціям. Заходьте, публікуйте свої оголошення, запрошуйте друзів. Перспективу проекту бачимо у створенні вузькоспеціалізованих дошок оголошень на базі нашого движка. Якщо у когось є бажання створити дошку оголшень для лінкус-спільноти — контактуйте, будемо співпрацювати.
З повагою, Група ініціативних товаришів.
PS В кінці таки довелося вставити посилання на парковочну сторінку неіснуючого сайту
Я чесно відбивався, але мене змусили
PPS Якщо ви допоможете нашому проекту, розмістивши у нас свої оголошення, ми будемо щиро вдячні, а Кактус комусь із вас пообіцяє футболки з поки що не затвердженим логотипом.