Автор Гілка: Шопопало.орг  (Прочитано 3884 раз)

Відсутній rangel

• Графоман
  • дописів: 281
  • Python programmer
Шопопало.орг
« : 2009-07-03 23:21:53 »
Шановне панство!

Ми з колегами маємо честь представити вашій увазі ще одну дошку оголошень нову україномовну дошку оголошень "Шопопало".

У багатьох з нас лежать речі, які нам, скоріш за все, вже не знадобляться, а викидати шкода. Можливо, на ваш старий мотлох полює якийсь поціновувач старовини, і так далі й тому подібне  :-/

Одним словом це все фігня. Ідейний натхненник проекту, двічі гуманітарій і двічі лінукс-зрадник kaktuse (клятвенно обіцяв повернутися на лінукс) написав для мене мегареліз, який я відмовився публікувати від свого імені :)

Він мені щось торочив про неавтентичність маркетингового меседжа і про чоловіків, що рекламують прокладки. В кінці-кінців був посланий в ліс я відключив skype і викладаю його текст as is  ::)
Цитата
Шановні Браття по Зброї

1 липня стартував україномовний проект дошок електронних оголошень «Шопопало». Система розроблена на <мова програмування>, із використанням <джанго> і працює на сервері під управлінням <операційна система чи щось там ще>.

Проект є результатом творчого симбіозу та ручної роботи народних майстрів лінуксарників, пітонярів та джангаристів, а також двічи гуманітарія та бійцівського кролика раціон якого складається із кабелів типу вита пара.

Завжди раді критиці та новим пропозиціям. Заходьте, публікуйте свої оголошення, запрошуйте друзів. Перспективу проекту бачимо у створенні вузькоспеціалізованих дошок оголошень на базі нашого движка. Якщо у когось є бажання створити дошку оголшень для лінкус-спільноти — контактуйте, будемо співпрацювати.

З повагою, Група ініціативних товаришів.

PS В кінці таки довелося вставити посилання на парковочну сторінку неіснуючого сайту :(
Я чесно відбивався, але мене змусили :(

PPS Якщо ви допоможете нашому проекту, розмістивши у нас свої оголошення, ми будемо щиро вдячні, а Кактус комусь із вас пообіцяє футболки з поки що не затвердженим логотипом.
« Змінено: 2009-07-03 23:24:19 від rangel »
Roman Suprotkin

Відсутній kaktuse

• Новачок
  • *
  • дописів: 7
Re: Шопопало.орг
« Відповідей #1 : 2009-07-03 23:29:37 »
Оце правильно у пацанів про тебе написано: ГРАФОМАН!
Тексту багато. А про ті місця, які треба було заповнити, ти забув.

Друзі, приєднуйтеся. Насправді корисна штука.
Ми молоді та щенепихаті. Приймаємо усі копанці та критику.

І про футболки: це цілком серйозно.
І на Лінукс я знову перейду як тільки під нього зроблять Outlook, а Writer припинить затирати інформацію з вордових файлів. І Суся в мене грузилася довше ніж XP, а Мандріва не бачила блутуз ...  І шапочку.
« Змінено: 2009-07-03 23:37:38 від kaktuse »

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3632
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #2 : 2009-07-04 08:44:51 »
Тьху, я не пойняв: стриптиз є, а дипломи, курсові, дисертації немає? Шо таке?  ;)
Denounce the demagogues
King diamonds to discard
Deploy the dialogue
Your word against the law

Відсутній rangel

• Графоман
  • Python programmer
« Відповідей #3 : 2009-07-04 12:27:59 »
Це все тому, що свій диплом Кактус писав сам  ::)
Roman Suprotkin

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #4 : 2009-07-04 14:58:45 »
Це все тому, що свій диплом Кактус писав сам  ::)
Цей сайт — його дипломна робота? ::)

Відсутній rangel

• Графоман
  • Python programmer
« Відповідей #5 : 2009-07-04 22:18:13 »
Підозрюю, що Катус за освітою юрист. Скоріш за все ні  :)
Roman Suprotkin

Відсутній kaktuse

• Новачок
  • *
  • дописів: 7
« Відповідей #6 : 2009-07-04 22:23:23 »
Нє, диплом у мене про те, чому торренти - це гарно у розумних межах, а війна проти The Pirate Bay - погано.