Може хтось пiдкаже де взяти маленькi апдейти до того кернелу, ато 35 метрiв качати зв'язок не дуже дозволяэ 
А навіщо, якщо не секрет? У вас щось не працює?
Я, коли компілюю собі власне ядро з вподобаними латками (WOLK), знаю яких пригод я шукаю на свою дупу і не матюкаюсь, коли звук починає шуміти в xmms-і чи моя машина раптово перевантажується без попередження (ditty валить машину якщо використовувати preemptive(?) kernel і машина чимось серйозно зайнята - переривати програми в той момент, коли вони щось пишуть в регістри клавіатурного контролера - ризиковане заняття так як кнопка reset керується саме через нього

).
Скомпілювати ядро від дистрибютора з латками від kernel.org. напряму не вдасться. А якщо в обхід іти то вийде набагато більше і мегабайт тягнути і гратися з тим ядром, а вигоди від того буде дуже мало - або все працюватиме як і працювало, або щось відвалиться чи поламається.

Скомпілювати чисте ядро можна, але повірте, що дистрибутори недарма докаладають свої латки до оригінального ядра - без них, в кращому випадку, все працюватиме так як і працювало.
Єдина відома мені поважна причина (крім цікавості) для самостійної перезбірки свіжого ядра - необхідність підтримки свіжого заліза. Але тоді краще взяти дуже свіжий дистрибут - результат напевно буде кращий.