Панове, при чому тут Open GL до GTK і подібних??? Це ж зовсім різні речі.
По темі: Lasarus тобі в поміч.
Ну, гуй без особливих бубнів пишуть і на GL. Прикладів навалом. Той же Stellarium. Чи Quake
Наскільки я розумію, у більшості випадків автору навряд чи захочеться писати елементи GUI руками...
Але використовувати вже реалізоване, звичайно, простіше.
Спробував працювати в KDevelop помітив деякі проблеми з підстановкою та інш. і взагалі більш звик до Борландівських продуктів.Де дістати Kylix сайт борланд.ком не пропонувати , там вже немає безкоштовної версії, а я ще не можу собі дозволити витрачати по 200 у.о. оскільки програмування тільки вивчаю! Help please!
Приєднуюсь до рекомендацій забути про Kylix. Крім усього іншого Borland вже припинила його підтримку, а він і до того був не дуже рівним.Окрім того, десь я чув, що Borland взагалі продає свої RAD-доробки :-/Якщо вже дуже хочеться щось повивчати - С/С++ ваш вибір для *nix. Ruby/Python/Java, якщо хочеться чогось... новішого.
С/С++ - це граблі для програмування. Паскаль це струнка мова програмування котра дозволяє розробляти код без "тихого глюку". На С/С++ коду розмірів в 1Кб без глюків ви не знайдете.
Паскаль це струнка мова програмування ...
Цитата: Soft від 2006-06-27 20:22:18С/С++ - це граблі для програмування. Паскаль це струнка мова програмування котра дозволяє розробляти код без "тихого глюку". На С/С++ коду розмірів в 1Кб без глюків ви не знайдете. Якщо пан не знає С/С++ то це не є ознакою якості мови.