Проголосувало: 59
GIMP має антиергономічний інтерфейс користувача. Доки не зроблять так, як у Photoshop-i: всі панельки в одному вікні
GIMP-ом користуватимуться тільки фанати, а професіонали лише кривитимуться при згадці про нього.
GIMP має антиергономічний інтерфейс користувача.
Так, а от тепер саме цікаве, а Ви знаєте, що деяки професіонали використовують у своїй роботі більше аніж один монітор? Так ось при багатоекранності можливе розкидання зображень та менюшек (панелєк) по різним єкранам (робочім стільницям)? Як це зробити при одному головному вікні?
Одне вікно можна розтягнути на декілька моніторів! А от переносити купу віконечок з одного вьюрорта в інший насправді "дуже зручно".
так от, про живлення: Якщо уявити вогонь, то це вже і є енергія. Ну а далі тільки уява, фантазія...Безмежні джерела енергії...А Ви так приземисто сприйняли те, що я написав.-----------------------------------------------------------Та я думаю, що це вже виходить за рамки форуму і miwa може "раздать звьозди" за флуд.
Цитата: root_x від 2007-04-19 15:44:43Та й я не думаю, що новий вид енергії не стоврить нових проблем. Вже сучасними технологіями ми можемо підсмажити свою планету, а якщо винайдуть ще потужніші джерела енергії, то пінгвінам ніде буде жити. :-(Володю, не переймайтеся. Для нас завжди вільне місце на Венері :-)
Та й я не думаю, що новий вид енергії не стоврить нових проблем. Вже сучасними технологіями ми можемо підсмажити свою планету, а якщо винайдуть ще потужніші джерела енергії, то пінгвінам ніде буде жити. :-(