Опитування

Вдома Ви...

разговариваете
11 (17.5%)
розмовляєте
34 (54%)
балакаєтє
18 (28.6%)

Проголосувало: 59

Автор Гілка: Мовне питаннячко  (Прочитано 9027 раз)

Відсутній root_x

• Кореспондент
  • дописів: 225
  • I Love YaBB 2!
Мовне питаннячко
« : 2007-04-13 16:25:26 »
Цікаво знати

Відсутній root_x

• Кореспондент
  • I Love YaBB 2!
Re: Мовне питаннячко
« Відповідей #1 : 2007-04-13 16:27:14 »
Я балакаю, але протилежній статі подобається коли я говорю українською.

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #2 : 2007-04-13 16:29:19 »
Додайте ще "speaking" та "як карта ляже" (або ж зробіть їх чекбоксами).

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
« Відповідей #3 : 2007-04-14 00:59:04 »
Вдома — це що (парафраз із Подерев'янського :) ). От на вулиці, в магазині, на роботі, на прийомі в організаціях — це вже показово. Бо вдома і в радянські часи багато хто балакав, а виходячи за його поріг — або, навіть, знімаючи телефонну трубку — одразу починав разгуварувать (зараз це теж багато де має місце).

А з іншого боку: той, хто набирає uname -a або dmesg — він же, тим самим, speaks, точніше, tells something :P

Відсутній root_x

• Кореспондент
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #4 : 2007-04-15 16:32:31 »
Що значить "показово"?
Але ж все починається із сім"ї. Побут, звички, традиції, культура ?нації? і так далі...
А при чому тут Подерев"янський? Хто він такий?
----------------------------------------------------------------------------------------------------
uname -a, find, ...the Elena Stogovs family ;) і я таке знаю, але ж не розмовляю.
Та й питання було не про те скільки мов Ви знаєте, (а то ще хтось такий розумний як я приплете сюдА Ассемблер, Сі, Сіі++) ;)
========================================================
Зараз у нас тута в Царичанці поламася компутер (миша прихворала), от тому я сиджу сам, як король. Для всих інших комп. поламаний.
« Змінено: 2007-04-15 16:37:05 від root_x »

Відсутній Campana

• Письменник
  • Проходив мимо
« Відповідей #5 : 2007-04-16 17:50:29 »
Що значить "показово"?
Але ж все починається із сім"ї. Побут, звички, традиції, культура ?нації? і так далі...
Я ж все пояснив. Перечитайте ще раз. Вдома балакають, а на вулиці починають разгуварувать, бо так культурнЄй.

А при чому тут Подерев"янський? Хто він такий?
Він — давній предок падонків і модерновий Езоп.  ;D Сайт "Досліди" вигуглюйте самі.

uname -a, find, ...the Elena Stogovs family ;) і я таке знаю, але ж не розмовляю.
Та й питання було не про те скільки мов Ви знаєте, (а то ще хтось такий розумний як я приплете сюдА Ассемблер, Сі, Сіі++) ;)
Що це у Вас так в неділю з гумором було погано?

Зараз у нас тута в Царичанці поламася компутер (миша прихворала), от тому я сиджу сам, як король. Для всих інших комп. поламаний.
Тих, хто у Word-і по мишку тягнеться, я сам по руках б'ю. Але як без мишки у Photoshop-i працювати? Ніякий шаман не зарадить.

Відсутній root_x

• Кореспондент
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #6 : 2007-04-19 15:44:43 »
Що це у Вас так в неділю з гумором було погано?
----------------
??? Незнаю, сусіди по палаті не скаржились  ;D
=========

... я сам по руках б'ю.
----------------
Жорстоко... ... ...
=========

без мишки у Photoshop-i працювати?
----------------
А Ви що користуєтесь ним, а якже gimp'ik?
(я також юзаю шоп)

==========
Ніякий шаман не зарадить.
-----------------
Скоро будуть такі компи, що булуть від людьської думки працювати. І живлення буде лептонове. Це не помилка.
« Змінено: 2007-04-19 15:57:33 від root_x »

Відсутній root_x

• Кореспондент
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #7 : 2007-04-19 16:01:53 »
А взагалі я задоволенний такими результаттами голосування.
« Змінено: 2007-04-19 16:09:12 від root_x »

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
« Відповідей #8 : 2007-04-19 19:19:35 »
Скоро будуть такі компи, що булуть від людьської думки працювати. І живлення буде лептонове. Це не помилка.

Контролери які дозволяють керувати комп'ютер думкою вже існують. А от з лептоновим живленням доведеться зачекати - поки що реактори на субатомних взаємодіях ще не побудували. Водневий реактор давненько і безуспішно будують, реактор на основі перетворення елементів теж ще до пуття довести не можуть (хоча росіяни вже почали писати гнівні статті на американців, ніби ті хочуть нову бомбу створити а не реактор).

Та й я не думаю, що новий вид енергії не стоврить нових проблем. Вже сучасними технологіями ми можемо підсмажити свою планету, а якщо винайдуть ще потужніші джерела енергії, то пінгвінам ніде буде жити. :-(

Краще б створили двигун який би перетворював кінетичну енергію атомів у електричну (перетворював тепло у електрику). Якісь наробки в цьому плані ніби вже є - щось подібне пробували використовувати для охолодження мікросхем.
[Fedora Linux]

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #9 : 2007-04-19 19:29:21 »
гг ;D ;D

Брідери - наше все=)

ЗІ Адресу дилера в студію, я теж таке хочу=))
« Змінено: 2007-04-19 19:30:41 від Cthulhu »

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
« Відповідей #10 : 2007-04-20 20:00:46 »
гг ;D ;D

Брідери - наше все=)

ЗІ Адресу дилера в студію, я теж таке хочу=))

Будь ласка.
Цитата
Контролери які дозволяють керувати комп'ютер думкою вже існують.
Ось відеозапис:
http://www.youtube.com/watch?v=TK1WBA9Xl3c

При потребі, ви знайдете купу матеріалу на цю тему, так як робота над такими контролерами ведеться з 1940-го року.

Цитата
Водневий реактор давненько і безуспішно будують
Повірите на слово? ;-)

Цитата
реактор на основі перетворення елементів теж ще до пуття довести не можуть (хоча росіяни вже почали писати гнівні статті на американців, ніби ті хочуть нову бомбу створити а не реактор).

Livermore Claims Isomer Advance (But No Bomb)
Ученые приблизились к созданию принципиально новой ядерной бомбы

Цитата
Краще б створили двигун який би перетворював кінетичну енергію атомів у електричну (перетворював тепло у електрику). Якісь наробки в цьому плані ніби вже є - щось подібне пробували використовувати для охолодження мікросхем.

google:"on chip cooler" - там багато матеріалу.
[Fedora Linux]

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #11 : 2007-04-20 20:36:50 »
Ось відеозапис:
http://www.youtube.com/watch?v=TK1WBA9Xl3c

При потребі, ви знайдете купу матеріалу на цю тему, так як робота над такими контролерами ведеться з 1940-го року.
Ну, це нічим принципово не відрізняється від звичайних протезів. Принцип старий як світ, з тою мавпою єдине нововведення - brain implant. Особисто я скоріше удавлюсь, ніж дозволю м'ясникам в білих халатах мене різати і запихувати в мозок якусь залізяку - ще ідіотом зроблять, ну його в болото...

Цитата
Водневий реактор давненько і безуспішно будують
Повірите на слово? ;-)

Цитата
реактор на основі перетворення елементів теж ще до пуття довести не можуть (хоча росіяни вже почали писати гнівні статті на американців, ніби ті хочуть нову бомбу створити а не реактор).
Це те ж саме. А водневу бомбу створили вже давно=) Термояд людству найближчі років 30-40 не світить, хоча прогрес в цій області явно є. Так що брідери наше все.

Livermore Claims Isomer Advance (But No Bomb)
Ученые приблизились к созданию принципиально новой ядерной бомбы
Ну і що? "this is only an initial step toward controlled release of energy".

Цитата

google:"on chip cooler" - там багато матеріалу.
+1 гг ;D
« Змінено: 2007-04-20 20:39:06 від Cthulhu »

Відсутній root_x

• Кореспондент
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #12 : 2007-04-21 18:25:22 »
Привітулі,
 :-? Взагалі то, я до цього часу думав що лептони це дуже-дуже (існуючі на межі існуючого і не існуючого, фізичного і духовного світів) маленькі складові часточки людськи мрій, фантазії, уяви, бажань.

Наприклад: Закрийте очі, уявіть яблуко або сало на гарячій сковорідці (це вже від Вас залежить, що уявляти).
Побачили, відчули запах, смак? І це все існує! Але у нематеріальному вигляді!
А з чого ця "картинка зроблена"? З лептонів та інших досі невідомих часток.

І от, я дізнаюсь що це стосується квантової, ядерної фізики. \хоч у мене і є "Физика: близкое, далекое", одна з улюблених книг мого батька\, але там здається про лептони не сказано. А може я призабув...
---------------------
Ну нічого страшного в тім, що Ви так приземлили? мене. Є привід переглянути книгу.

Відсутній root_x

• Кореспондент
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #13 : 2007-04-21 18:32:10 »
так от, про живлення: Якщо уявити вогонь, то це вже і є енергія. Ну а далі тільки уява, фантазія...
Безмежні джерела енергії...
А Ви так приземисто сприйняли те, що я написав.
-----------------------------------------------------------
Та я думаю, що це вже виходить за рамки форуму і miwa може "раздать звьозди" за флуд.

Відсутній Campana

• Письменник
  • Проходив мимо
« Відповідей #14 : 2007-04-21 20:20:42 »
... я сам по руках б'ю.
----------------
Жорстоко... ... ...
А що робить, що робить? (© український анекдот) — різниця в швидкості набору при відмові від мишки значно зростає.

без мишки у Photoshop-i працювати?
----------------
А Ви що користуєтесь ним, а якже gimp'ik?
(я також юзаю шоп)
GIMP має антиергономічний інтерфейс користувача. Доки не зроблять так, як у Photoshop-i: всі панельки в одному вікні — GIMP-ом користуватимуться тільки фанати, а професіонали лише кривитимуться при згадці про нього.