Проголосувало: 59
Що значить "показово"? Але ж все починається із сім"ї. Побут, звички, традиції, культура ?нації? і так далі...
А при чому тут Подерев"янський? Хто він такий?
uname -a, find, ...the Elena Stogovs family і я таке знаю, але ж не розмовляю.Та й питання було не про те скільки мов Ви знаєте, (а то ще хтось такий розумний як я приплете сюдА Ассемблер, Сі, Сіі++)
Зараз у нас тута в Царичанці поламася компутер (миша прихворала), от тому я сиджу сам, як король. Для всих інших комп. поламаний.
Скоро будуть такі компи, що булуть від людьської думки працювати. І живлення буде лептонове. Це не помилка.
гг Брідери - наше все=)ЗІ Адресу дилера в студію, я теж таке хочу=))
Контролери які дозволяють керувати комп'ютер думкою вже існують.
Водневий реактор давненько і безуспішно будують
реактор на основі перетворення елементів теж ще до пуття довести не можуть (хоча росіяни вже почали писати гнівні статті на американців, ніби ті хочуть нову бомбу створити а не реактор).
Краще б створили двигун який би перетворював кінетичну енергію атомів у електричну (перетворював тепло у електрику). Якісь наробки в цьому плані ніби вже є - щось подібне пробували використовувати для охолодження мікросхем.
Ось відеозапис:http://www.youtube.com/watch?v=TK1WBA9Xl3cПри потребі, ви знайдете купу матеріалу на цю тему, так як робота над такими контролерами ведеться з 1940-го року.
ЦитатаВодневий реактор давненько і безуспішно будуютьПовірите на слово? ;-)Цитатареактор на основі перетворення елементів теж ще до пуття довести не можуть (хоча росіяни вже почали писати гнівні статті на американців, ніби ті хочуть нову бомбу створити а не реактор).
Livermore Claims Isomer Advance (But No Bomb)Ученые приблизились к созданию принципиально новой ядерной бомбы
ЦитатаКраще б створили двигун який би перетворював кінетичну енергію атомів у електричну (перетворював тепло у електрику). Якісь наробки в цьому плані ніби вже є - щось подібне пробували використовувати для охолодження мікросхем.google:"on chip cooler" - там багато матеріалу.
... я сам по руках б'ю.----------------Жорстоко... ... ...
без мишки у Photoshop-i працювати?----------------А Ви що користуєтесь ним, а якже gimp'ik?(я також юзаю шоп)