Опитування

Чи варто проілюструвати підфоруми малюнками?

Так
5 (29.4%)
Ні
12 (70.6%)

Проголосувало: 16

Автор Гілка: Малюнки в пунктах підфорумів  (Прочитано 7273 раз)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Re: Малюнки в пунктах підфорумів
« Відповідей #15 : 2009-06-10 00:21:37 »
1 - Стаття з матами, нехай і закамуфльованими зірочками. Всеодно неприємно читати, бо не очікуєш від ресурсу такого.
2 - Я-ж не казав, що я, чи мої колеги є злими модераторами.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Олександр Барановський

• Графоман
  • дописів: 366
« Відповідей #16 : 2009-06-10 07:52:09 »
1 - Стаття з матами, нехай і закамуфльованими зірочками. Всеодно неприємно читати, бо не очікуєш від ресурсу такого.
О, то Ви все-таки добре ставитеся до Вікіпедії, якщо чогось очікуєте... Приємно. :-)

Ми відходимо вже далеко від теми опитування, але... Я знаю цілком порядних людей, з хорошою університетською освітою, які читають Подерв'янського і не кривляться. Здається, Оксана Забужко колись казала про його творчість, що вона має право на існування. Ну, не можуть літературні персонажі говорити вишуканою літературною мовою, якщо звичайні люди навколо говорять іншою мовою. Мова сильна своїм шлунком, вона все це має перетравити. Ненормативна лексика сама по собі не є злом, все залежить від того, хто і як її використовує. Наприклад, Інтернет не є злом, але цілком може використовуватися для розповсюдження зла. Он у телевізорі таку гидоту, буває, показують, але не матюкаються при цьому. То це можна, а Подерв'янського — ні?!

Отже, Лесь Подерв'янський — це така сучасна література. Хоча, зізнаюся, я не є його шанувальником. Пробував читати, слухати, але я не завжди розумію глибинний зміст його творчості :-)
У своїх заявках дехто з науковців описував, якими корисними будуть їхні заплановані дослідження для національних інтересів, тоді як насправді ними рухала щира наукова допитливість і бажання написати пару статей.
Станіслав М. Улям, «Пригоди математика»

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #17 : 2009-06-10 11:21:54 »
О, то Ви все-таки добре ставитеся до Вікіпедії, якщо чогось очікуєте... Приємно. :-)
Я звідти інколи почерпую корисну інформацію, в т. ч. про програмне забезпечення в загальних рисах. Інколи просто заходжу почитати цікавих статей для загального розвитку.
Я знаю цілком порядних людей, з хорошою університетською освітою, які читають Подерв'янського і не кривляться.
Ну, я маю університетську освіту, маю також збірку його п'єс в авторському виконанні і у текстовому вигляді, наче порядний. До того-ж почитую російський Луркмоар. Просто не очікував побачити на Вікіпедії декламування його текстів і все.
Он у телевізорі таку гидоту, буває, показують, але не матюкаються при цьому.
О так: зомбоящик - то зло.
Отже, Лесь Подерв'янський — це така сучасна література. Хоча, зізнаюся, я не є його шанувальником. Пробував читати, слухати, але я не завжди розумію глибинний зміст його творчості :-)
Як на мене - just for lulz, собі і друзям, от і весь зміст.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.