Якщо для читання художньої літератури, користуюся CoolReader під wine (читання тексту у голос рушієм TTS здорово економить час).
Щоправда, видно їх буде лише на Вашому комп’ютері
І дійсно правки і мітки які зробив інший окуляр мій не бачить... шось це вони не доробили
За допомогою Okular ви можете коментувати і додавати анотації до ваших документів. Анотації, створені у Okular, автоматично зберігаються у локальній теці даних для кожного з користувачів програми. Okular не змінюватиме будь-якого з документів, які ви відкриєте за допомогою програми. Починаючи з версії KDE 4.2, у Okular існує можливість «архівування документів». Ця можливість полягає у створенні файла специфічного для Okular формату, для зберігання документа разом з різноманітними пов’язаними з ним метаданими (у поточній версії лише анотаціями). Ви можете зберегти відкритий документ до «архіву документа» за допомогою пункту меню Файл->Експортувати як->Архів з документом. Щоб відкрити архів з документом Okular, просто відкрийте відповідний файл у Okular так, як ви це зробили б, наприклад, з документом PDF. ПриміткаЧерез обмеження DRM (зокрема для документів PDF) додавання, зміна деяких властивостей або вилучення анотацій неможливі.
Іноді мені здається, що я перекладаю лише для себе: ніхто довідки до програми просто не читає.