Проголосувало: 14
От тільки у налаштуванні важке.
Я вже дуже довго збираюся "нормально" (так щоб автозапуск, іконки на панелі, аплети були "рідними", а не gnome-panel, .xsessionrc або xfce-msc-manager, xfce-panel) налаштувати awesome, але все ніяк не виходить.
А я вже майже рік користуюся awesome — і нарешті маю відчуття, що це — моєУсмішка До того використовував багато всякого: і KDE, і GNOME, і XFCE, і WindowMaker... Але всюди чогось бракувало. Як виявилося — «мозаїчності», а ще — налаштувань у формі скриптаУсмішка Крім того взяв Vimperator для Mozilla’и і почав користуватися vim’ом... Можу сказати, що знайшов для себе на 99.9% ідеальне середовище.
ЦитатаА я вже майже рік користуюся awesome — і нарешті маю відчуття, що це — моєУсмішка До того використовував багато всякого: і KDE, і GNOME, і XFCE, і WindowMaker... Але всюди чогось бракувало. Як виявилося — «мозаїчності», а ще — налаштувань у формі скриптаУсмішка Крім того взяв Vimperator для Mozilla’и і почав користуватися vim’ом... Можу сказати, що знайшов для себе на 99.9% ідеальне середовище.Може поділитесь своїм rc.lua і скріншотом. Vimperator тепер називається Pentadactyl.