Опитування

Який Windows у вас стоїть паралельно з *nix?

Win9x(WinMe)
2 (0.3%)
WinNT
0 (0%)
Win2000
5 (0.9%)
WinXP
156 (27.3%)
Win2003
7 (1.2%)
Windows Vista
7 (1.2%)
Win2008
4 (0.7%)
Windows 7
189 (33%)
Ніякий
133 (23.3%)
Тільки Windows, без *nix.
69 (12.1%)

Проголосувало: 67

Автор Гілка: Який Windows у вас стоїть паралельно з *nix?  (Прочитано 52327 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Цитата
Ні, в мене відкритий Windows. Звідси:
Відкритий — це евфемізм до «крадений»? Ну, ви просто написали, що Лінукс — для бідних, відтак Windows — це для людей з достатком, в яких є гроші на ліцензію. Чи я щось не так зрозумів?

Ні, Windows  це для розумних, котрі з усіх наявних можливостей обирають найліпшу (як піратську Вінду). Все одно ти ж 22 сезони ліцензійних Сімпсонів коштують набагато більш ніж 400$. То яка різниця між великою крадіжкою і трохи більшою ніж велика?
у мене нема нічого краденого на вінчестері :) не знаю, чи можна назвати «розумною» людину, яка дає привід так званим правоохоронним органам посадити себе за ґрати, якщо їм цього захочеться. і взагалі, по окремості українці всі такі «розумні», а разом знаходимось на рівні розвитку Африки. Не знаю, чим тут можна пишатися.

поза тим, не дуже розумію сенсу вашого тролінгу: ви б краще на ЛОР пішли, там більше «лулзів» можна спіймати.
« Змінено: 2011-01-24 05:42:03 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Олег

• Гість
Вибачте що пишу трохи не по темі але чи може хтось підказати таке, зараз я користуюсь системою Windows XP i 7 дуже хочу перейти на Лінукс але не знаю з чого почати, може хтось чимось порадити якоюсь літературою чи ще чимось будь-ласка буду дуже вдячний

Знову пробігав поруч

• Гість
До речі, пану Soft подяка від кількох моїх знайомих: після запуску у режимі сумісності з XP під Windows 7 стало можна грати у Call of Duty Black Ops. От тільки питання: на біса той DirectX 11, якщо він створює гальма, в наслідок яких у режимі DirectX 9 картинка все одно краща?

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • дописів: 100
  • Чому саме Лінукс?
До речі, пану Soft подяка від кількох моїх знайомих: після запуску у режимі сумісності з XP під Windows 7 стало можна грати у Call of Duty Black Ops. От тільки питання: на біса той DirectX 11, якщо він створює гальма, в наслідок яких у режимі DirectX 9 картинка все одно краща?

Ну не знаю щодо гальм. На моєму Geforce GTX 460 все літає в 1680х1050, а це карта середнього цінового діапазону. А різниця дійсно велика в освітленні та тінях.

Відсутній peinguin

• Літератор
  • дописів: 1419
Не можу відмовитися від віндовса. Там Вов не тормозить. Фолаут 3 ще не тестив, але чомусь таке передчуття що прийдеться розширювати розділ з віндою до 60тиГб.

Доречі, в кого скільки займає віндовий розділ? в мене 50. 25 вінда і 18 ВоВ.

Відсутній wosh

• Дописувач
  • **
  • дописів: 66
От я шось трошки не розумію, народ, ви вінду тіки для забавок використовуєте чи всі затяті геймери???
Не люблю "страну совєтов", краще конктретно і по суті, а все решта знає гугл...

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • Чому саме Лінукс?
От я шось трошки не розумію, народ, ви вінду тіки для забавок використовуєте чи всі затяті геймери???

геймерів серед IT-шників близько 90%. Це досліджений факт.

Відсутній wosh

• Дописувач
  • **
А на рахунок вінда тіки для забавок?

Відсутній peinguin

• Літератор
А її ще для чогось можна використовувати???

Відсутній wosh

• Дописувач
  • **
ну в сфері програмування використовується більше вінда ніж лінукс, особливо якшо проекти під .NET

Відсутній peinguin

• Літератор
"В сері програмування"... Хм.. може це із-за того, що віндовс в принципі використовується частіше ніж лінукс???
Off-topic:
проекти під .NET звучить страшно.

Відсутній wosh

• Дописувач
  • **
"В сері програмування"...
Off-topic:

Звучить цікаво, але оригінал відрізнявся.
Угу, вінда використовується більше, але думаю тіки тому, що замовники різного роду робіт в основному штати, а там лінуксом не дуже пахне, от і виходить, що хто платить гроші, того й правда.
І звичайно, що вигідніше використовувати тещо приносить більші прибутки.

Відсутній peinguin

• Літератор
І звичайно, що вигідніше використовувати тещо приносить більші прибутки.
Капітан?

Відсутній wosh

• Дописувач
  • **
Угу, Капітан. Як і у випадку більшого використання вінди, ніж лінукса

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • Чому саме Лінукс?
"В сері програмування"... Хм.. може це із-за того, що віндовс в принципі використовується частіше ніж лінукс???
Off-topic:

Ну чому, разом з використанням С++проекти на .NET досить швидкі та потужні. Все що потребує ресурсів пишеться на С++ та підключається до .NET проекту в одному рішені. А збирати можливо все рішення разом з усіма залежностями чи проекти поодинці(навіть великі чисті .NET проекти збираються лише кілька секунд). Тобто якщо нема змін в С++ коді то буде збиратися лише .NET, котрий використовується в більшості випадках для генерації інтерфейсу(desktop чи web) та доступу до баз даних.

Так що рішення С#+C++ досить швидке та просте в розробці (використовується багатьма іноземними розробниками). Я такий метод розробки називаю C#+