1. У мене стоїть КДЕ, а я ж ще й ГНОМ вставив, і коли в ГНОМі тисну "вимкнути комп", то воно знову виходить у екран логіну, і нічого не робить, а перезавантаження працює нормально, в КДЕ працює і те і інше, так скажіть що за скрипти за це відповідають, може я їх підкручу трохи...(Mandrake 9.1, Xfree 4.3.0, GNOME 2.2)
#%PAM-1.0auth sufficient pam_rootok.soauth required pam_console.so#auth required pam_stack.so service=system-authaccount required pam_permit.so
2. Чи можна у ГНОМі призначити ХотКейс на виклик диспечера задач (та і xkill не завадило б)? Ато ж не зручно його пускати з Головного Меню, де ShortCuts визначається я наче знайшов, а от саме для цього там нема і ще, у КДЕ можна додати до панелі аплет Kmix і там визначити ХотКейс на регулювання гучності...
3. У КДЕ є команда kstart, якою можна при запуску додатку визначити розмір вікна, його розташування і таке інше, як це зробити в ГНОМі?
4. Чи можна у ГНОМі змінити кольори вікон, панелей, і т.п. бо я знайшов тільки як теми обирати і все, а хочеться змінити кольори...
5. Порадьте якийся текстовий редактор під ГНОМ щоб підтримував різні кодування, ато у дистрибуті я такого не знайшов, та ще й шось на зразок KDevelop не завадило б.
Ви просто не маєте прав на виконання операції halt.Перевірте чи1. /usr/bin/halt вказує на /usr/bin/consolehelper2. файл /etc/pam.d/halt існує і тотожний /etc/pam.d/reboot, його вміст на мої машині такий:Код: [Вибрати]#%PAM-1.0auth sufficient pam_rootok.soauth required pam_console.so#auth required pam_stack.so service=system-authaccount required pam_permit.so
Гном таке не підтримує (та й не потрібно це йому), це робиться сторонніми програмами, пошукайте собі щось на FreshMeat. Я особисто користуюся віконним менеджером sawfish замість metacity (але він гадина зараз не показує українські літери в заголовках вікон, хоча мені це й до лампочки - я вікна розкриваю на весь екран і їх не бачу ), який підтримує набагато більше.У sawfish-і можна, в metacity - ні.
У темах й можна. Просто для кожного елемента керування (як для всіх скопом, так і персонально для якоїсь кнопки у якомусь вікні) можна виставити свої кольори, малюнки і двигун для відмальовки - замахаєтеся міняти. Полізьте в тему й там міняйте (я так і роблю).
gedit - хіба не підтримує?vim або Emacs + man, хоча можна й Anjuta + DevHelp.
може порадите якесь IDE, я знайшов glade, але там можна тільки для гнома розробляти, а хочеться шоб як у Kdevelop хочеш - Qt, хочеш - Gtk, хочеш - console... та ше саме конфігураційні скрипти генерує...
Дивно, ще не перевіряв, але як же ш це у КДЄ працює, а в ГНОМІ ні?
Так а де його прописати щоб sawfish замість metacity?
Як поліз я у ті теми, там же ш огого!!! Нічого не зрозумів, де там шо, кольори, кнопки, шо міняти...
gedit наче підтримує, але щоб зберегти у іншому кодуванні там наче нема
Всіх вітаю!1. У мене стоїть КДЕ, а я ж ще й ГНОМ вставив, і коли в ГНОМі тисну "вимкнути комп", то воно знову виходить у екран логіну, і нічого не робить, а перезавантаження працює нормально, в КДЕ працює і те і інше, так скажіть що за скрипти за це відповідають, може я їх підкручу трохи...(Mandrake 9.1, Xfree 4.3.0, GNOME 2.2)
2 lvm У якому IDE працюєш? Нє, я звісно, знаю що круті програмісти набирають у emacs , а лінкують та компілюють у командному рядку, але все ж таки...