Тому, що не глючить...
Може ви її(windows) не вмієте готувати?
У нас 700мб трафіка стоять майже 200 гривень.
А у нас вони нічого не стоять і ніхто не просить обновлятися ну так вже сильно.
Тому що мозилла також їх вміє. І щоб ви з-під ІЕ могли користуватись...А яка то така премудрість в приготуванні віндовса? Це ж найдружніша для нетехнаря система! Мені казали, що "під покришку" лізти не треба зовсім. Або вона з коробки без напильників працює, або той шмельц летить на смітник. Бо якщо продукт потребує купи доводок напильниками, то, повірте, мій Debian GNU/Linux набагато кращий. Є книжка про користування ним і про налаштовування всього. Мені не треба шукати в інтернеті півдня, який ключик в реєстрі поміняти, щоб не було такого чи такого глюка (перший -- система перестає вантажитись, якщо вставляв туди інший вінчестер і виймав звідти, бо в тої зарази переплутались літери дисків, створивши рахунок користувача, видалити його неможливо і багато чого іншого). Мені не треба шукати для діагностики якісь третьосторонні приблуди. Головне -- я забув, як встановлюється система. Бо робив це лише раз. Свої задачі автоматизую також штатними засобами.... Мені продовжувати?Так от, виникає питання, якщо треба стільки всього доводити у вінді до ладу, то яке вони мають право називати цю пародію "продуктом"?З повагою, гикнутий модератор цього форуму
Вибір Мікрософт ТОМУ ЩО Просто.
І хтось казав що Лінукс дешевий
І хтось казав що Лінукс дешевийдоки пiд Рутом у Термiналi не написав: yum update то усю нiч качало 700 мб i Ядро новiше стало i MPlayer -6 замiсть 5го +++ ASP10 Наступного дня <yum update> замолодило браузер Firefox 1.0 >1.01 автоматично http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=tech-beginners;action=display;num=1107170610У нас 700мб трафіка стоять майже 200 гривень.