Автор Гілка: Впертий слек  (Прочитано 1055 раз)

Відсутній strem

• Новачок
  • *
  • дописів: 3
  • Що новенького?
Впертий слек
« : 2003-12-18 14:51:14 »
Всім доброго дня!

Чи можна питання до шановного панства? Чи хто-небудь стикався з проблемами при інсталяції Слєквера?

А у мене є такий хист - проблеми. Здаунлоадив обидва іміжді, закатав на СіДі, а при інсталяції Слєк каже: пакет поганий, ситема працювати не буде. Я розумію, що треба було завантажити ще раз. Але це дуже дорого. Можна було не встановлювати погані пакети, а потім проінсталити...

Але мені дуже хотілося _повний_безглючний_ дистрибутив, що я вирішив "хакнути" ISO. Дуже обережно видалив несправні пакети, а на їх місце закатав ті, що викачав зі сайту виробника.

Операція з першим диском пройшла добре. А ось другий вже не подобається інсталятору. Він його не вважає другим.

І я не можу нічого зрозуміти. Лейбу другого диску не змінював, диск справно монтується, але як другий інсталяціонний не впізнається.

Проблема ще й у тому, что setup - звичайний shell скрипт. І я просто не бачу де там він перевіряє, що це той диск чи ні.

Благаю Вас! Допоможіть. Не можу спати поки не встановлю цей триклятий Слек. Наперед дякую дуже.

Відсутній curt

• Дописувач
  • **
  • дописів: 76
  • Пінгвіни кажете?
Re: Впертий слек
« Відповідей #1 : 2003-12-19 01:12:12 »
Мені особисто теж цікаво чим могли бути викликані такі проблеми, оскільки наткунувся на таке сам (при чому не один раз). А вирішилося писанням образів на нормальному райтері на хороші матриці.

Якщо завантаження дорого і ви у Львові можу поділитися :)
LCA - Lab of Computing Art - Лабораторія Мистецтва Обчислень

Відсутній strem

• Новачок
  • *
  • дописів: 3
  • Що новенького?
« Відповідей #2 : 2003-12-19 13:10:57 »
Дякую за відповідь!

Але я у Києві ;( Тобто я, в принципі, цим задоволений, але зараз вже трошки жалкую ;(

Так, я вже бачив, що дивлячись яка фаза луни, запис на СД може або прочитатись, або ні. Але я спробував десь 10 CDRW, і на всіх одне і те ж саме. Я не можу зрозуміти. Чтому скрпіпт не хоче впізнавати другий диск. Там є якась опція "noremount" чи якось... Навіщо?

Я сам у шелі не дуже. Не можу нічого зрозуміти ;( Тобто щось розумію... Але не до такого ступіню, щоб зрозуміти, чтому один єдиний файл може так змінити "настрій" сетупа....

Відсутній curt

• Дописувач
  • **
  • дописів: 76
  • Пінгвіни кажете?
« Відповідей #3 : 2003-12-21 09:32:08 »
А може воно його по MD5-сумі перевіряє?
Хоча тоді подібний фокус не пройшов би з першим КД ?:)
Я коли вперше наступив на такі граблі (і коли ще не визначив що справа в КД), вийшов з положення наступним чином:
 під руками була 9.0 і я поставив серії пакетів в яких були биті з нього а решту з 9.1 :)
Тож тепер вдома у мене живе гібрид 9-ки та 9.1 :))))) І працює нормально :)
LCA - Lab of Computing Art - Лабораторія Мистецтва Обчислень

Відсутній SGh

• Графоман
  • дописів: 258
  • Heavy Metal, Rock & Punk!!!
« Відповідей #4 : 2004-01-06 09:54:40 »
Я б порадив спробувати записати на CD-R, тому що у мене було щось подібне з АСП-9.0, то впізнає диски то ні, та і взагалі таке буває, один пише, інший ні і з читанням те ж саме, а СД-Р, якось наче краще.