Всім доброго дня!
Чи можна питання до шановного панства? Чи хто-небудь стикався з проблемами при інсталяції Слєквера?
А у мене є такий хист - проблеми. Здаунлоадив обидва іміжді, закатав на СіДі, а при інсталяції Слєк каже: пакет поганий, ситема працювати не буде. Я розумію, що треба було завантажити ще раз. Але це дуже дорого. Можна було не встановлювати погані пакети, а потім проінсталити...
Але мені дуже хотілося _повний_безглючний_ дистрибутив, що я вирішив "хакнути" ISO. Дуже обережно видалив несправні пакети, а на їх місце закатав ті, що викачав зі сайту виробника.
Операція з першим диском пройшла добре. А ось другий вже не подобається інсталятору. Він його не вважає другим.
І я не можу нічого зрозуміти. Лейбу другого диску не змінював, диск справно монтується, але як другий інсталяціонний не впізнається.
Проблема ще й у тому, что setup - звичайний shell скрипт. І я просто не бачу де там він перевіряє, що це той диск чи ні.
Благаю Вас! Допоможіть. Не можу спати поки не встановлю цей триклятий Слек. Наперед дякую дуже.