Це неможна назвати новиною. Будь ласка не постіть тут такі новини, які були на ЛОРі тиждень тому, й тим більше нічого з себе не являють. З таким самим успіхом я можу написати щось подібне про будь що. Наприклад десять причин, чому я ненавиджу ФріБСД. Це комусь цікаво чому якийсь ідіот не любить юнікс?
Ну, не тре гарячкувати, я ж не мав на меті образити лінуксоїдів, бо сам таким є! Усетаки тут прийнято давати посилання на цікаві статті, мені ця видалася саме такою, тому я вирішив поділитися нею з Вами. На ЛОР'і? Хм... Я ЛОР не читаю, вибачайте... Та й щодо тижні - сумнівно, адже якщо глянути уважно, то статтю на informit.com було опубліковано "Nov 4, 2005".
Вибачайте, що не задовільнив саме Вашу цікавість, але без образ, так робити не тре', якщо вважаєте, що повідомленню не місце у певному розділі, Ви модератор, робіть із нею, що заманеться, можете навіть кинути мені +. Ще раз попрошу, без образ, будь ласка, я не мав на меті флеймити у "Новинах", просто лиш кинув посилання на статтю, яка мене зацікавила...