Автор Гілка: 10 причин того, чому я ненавиджу (U)NIX  (Прочитано 2376 раз)

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
"UNIX була чудовою операційною системою 10 років тому, однак час дає про себе знати", - Девід Чіснел (David Chisnall). Автор вважає, що прийшов час перейти до більш сучасних систем з більшим потенціалом. Його 10 причин через які Він ненавидить (U)NIX.

dusoft

• Гість
Re: 10 причин того, чому я ненавиджу (U)NIX
« Відповідей #1 : 2005-11-09 01:01:48 »
Це неможна назвати новиною. Будь ласка не постіть тут такі новини, які були на ЛОРі тиждень тому, й тим більше нічого з себе не являють. З таким самим успіхом я можу написати щось подібне про будь що. Наприклад десять причин, чому я ненавиджу ФріБСД. Це комусь цікаво чому якийсь ідіот не любить юнікс?

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #2 : 2005-11-09 05:12:30 »
Це неможна назвати новиною. Будь ласка не постіть тут такі новини, які були на ЛОРі тиждень тому, й тим більше нічого з себе не являють. З таким самим успіхом я можу написати щось подібне про будь що. Наприклад десять причин, чому я ненавиджу ФріБСД. Це комусь цікаво чому якийсь ідіот не любить юнікс?

Ну, не тре гарячкувати, я ж не мав на меті образити лінуксоїдів, бо сам таким є! Усетаки тут прийнято давати посилання на цікаві статті, мені ця видалася саме такою, тому я вирішив поділитися нею з Вами. На ЛОР'і?  Хм... Я ЛОР не читаю, вибачайте... Та й щодо тижні - сумнівно, адже якщо глянути уважно, то статтю на informit.com було опубліковано "Nov 4, 2005".

Вибачайте, що не задовільнив саме Вашу цікавість, але без образ, так робити не тре', якщо вважаєте, що повідомленню не місце у певному розділі, Ви модератор, робіть із нею, що заманеться, можете навіть кинути мені +. Ще раз попрошу, без образ, будь ласка, я не мав на меті флеймити у "Новинах", просто лиш кинув посилання на статтю, яка мене зацікавила...
« Змінено: 2005-11-09 05:16:26 від Olexandr_Kravchuk »

Відсутній tech

• Письменник
  • дописів: 586
  • Гигик
« Відповідей #3 : 2005-11-09 06:45:01 »
Так, хлопці. Модераторство не є приводом грубити. Всіх стосується. Очікую плюсика :)

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #4 : 2005-11-09 09:55:16 »
І де модератори нагрубили? ;о)

Взагалі-то публікація статей на кшталт "А vs B" або ж "Чому я ненавиджу С" чи "Чому я обираю D" у новинах не є НМД найкращим заняттям з тих, що можна собі придумати. Єдине до чого вона може призвести так це до чергового флейму.

Хлопці, невже у нас мало роботи окрім як флеймити? Сторінки підручника вже всі перекладено? На вікіпедії як - вже все в порядку з історією? І всі ваші знайомі вже використовують відкрите ПЗ в роботі? Якщо так - "Завітайте до нас в Коломию" (с), поділіться досвідом ;о))
Читайте документацію - вона кермує.