Автор Гілка: А в чому сильні сторони Windows?  (Прочитано 3362 раз)

Soft(Guest)

• Гість
Re: А в чому сильні сторони Windows?
« Відповідей #15 : 2005-12-12 20:37:23 »
Цитата
Смішно. Вийдіть на вулицю та скажіть це тому хто під вашими вікнами продає лазерні диски. А може вони в нього ліцензійні? Ги...
Не скажу. У Львові це роблять хіба спекулянти з-під поли, злодійкувато озираючись... Бо їх добре прищучили. Я в Київ приїхав, наче в якийсь кримінальний квартал. Хіба що шеренги дівчаток на панелі не бачив -- та й то тому, що не придивлявся. :)

А що з Київом, та Донецьком робити. Там Вінда повністю безкоштовна. Тому Лінукс не має ніяких переваг в ціні.

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
« Відповідей #16 : 2005-12-12 21:27:07 »
Не знаю. Але одна нецінова перевага лінукса в мене проявилася вчора.

Ні з того ні з сього вінда на роботі перестала читати мою сформатовану на VFAT флешку. До того читала. Пристрій впізнає правильно, заводить, а працювати з ним не хоче (матюкається "Вставте диск в дисковід E:"). Статус: unreadable.

Лінукс із нею працює як ролєкс.

Ще пару років тому я повірив би в зворотну ситуацію: вінда з чимось працює, лінукс ні. Тепер з міфа того пшик лишився.

Відсутній Євген Ященко

• Кореспондент
  • дописів: 131
  • SuSE9.3 user
« Відповідей #17 : 2005-12-12 21:36:36 »
Дядечка Біллі інфаркт міокарда хватить від таких слів :D Він бідолашний, ночей не досипав, гамбургерів не доїдав, щоб його співвітизники могли віддати свої нещасні кровні 500 у.е. за його витвір мистецтва, а тут якісь наглі українці безкоштовно її юзайють, та ще й матюкають останніми словами :)
Лінукс - дружелюбна система, але розбірлива в друзях

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #18 : 2005-12-13 10:21:16 »
А що з Київом, та Донецьком робити. Там Вінда повністю безкоштовна. Тому Лінукс не має ніяких переваг в ціні.
Показувати інші переваги. У Донецьку, кажуть, його навіть українізовувати не треба, а русифікований він, знову-ж таки кажуть, краще. ;о) Та й надійність списувати не варто. Про простоту, легкість обслуговування, в т.ч. віддаленого і зручність я вже не говорю.
Читайте документацію - вона кермує.