У швидкому перетворенні людини на "мавпу з мишкою" яка починає вважати себе "кул хацкером".
Поширеність (як наслідок вдалого маркетингу)У деяких людей слово "інтернет" асоціюється з перекресленою буквою е та вірусами (чи антивірусами). Про те що існують firefox (або навіть lynx) деякі не тільки не здогадуються але ще і уявити неможуть.Наброти та роздрукувати документ -- *.doc та "пєчать началась". Приклад: прийшов колись у інет кафе. Дома принтера нема, а *.swx треба роздрукувати. Кажу "адміну" -- "Ось." і показує на дискеті файл. А він: "А ШО ЦЕ!?". хвилин з 10 пояснював. Бідолага навіть незнав, що в нього ОО стоїть.
Вірусів у мене немає WinXP+SP2, антивірус DrWeb в режимі ручного сканеру.
Інтернет робить чудово.
Всі документи відкриваються та друкуються.
Всі іграшки працюють, хоча "Серйозний Сем" трохи підглюкував в DirectX, переключив його в OpenGL.
Та й за програми я не заплатив а ні копійки, майже всі скачані с локального серверу міської комп’ютерної мережі.
Не довели ви мені чому я повинен міняти свою систему на іншу, хочаб з більшою функціональністю. Вінда поки задовольняє всі мої потреби, до того ж вона також безкоштовна.
PSНаведено думку пересічного користувача. Спробуйте аргументовано відповісти на ці закиди, що не виглядати смішно.
Якщо вас все влаштовує то й використовуйте Windows. Взагалі не розумію чому хтось повинен вас переконувати."Пересічний користувач" використовує те, що йому зручно використовувати, та що він вміє використовувати. І це добре. Windows - не гірший за Linux, він - інакший.Хоча дійсно, якщо дивитись правді в очі, то доки у вас не відберуть ваше, як я розумію, неліцензійне програмне забезпечення, чи ви нарешті не зіткнетеся з проблемами, раду з якими Windows вам не дасть, ви й надалі будете волати що не розумієте сенсу переходу на linux.
ЦитатаІнтернет робить чудово.У мене ще чудовіше. Моя машинка не намагається відповісти на кожен broadcast, що надходить від заражених троянами віндовозних машинок, а для мене це суттєво -- я за трафік плачу.
ЦитатаВсі документи відкриваються та друкуються.В мене також, як не дивно. З поправкою: в мене нема принтера, тому друкую я в PDF (з чого завгодно), а це переварить будь-який нормальний копі-шоп.
ЦитатаВсі іграшки працюють, хоча "Серйозний Сем" трохи підглюкував в DirectX, переключив його в OpenGL.Іграшок не маю. Тривимірні екшни в мене й так погано підуть, бо в мене Matrox G400, по-друге, вони мені не потрібні. Зате люди користають із мережної прозорості X11: пускають дум на одній машині, а відмальовується він на іншій. На вінді в кваку по RDP пограєшся?
ЦитатаТа й за програми я не заплатив а ні копійки, майже всі скачані с локального серверу міської комп’ютерної мережі.Чи це той чесний Soft, що на форумі Тимошенко так ратував за легальність і купування всього ПЗ? Чи тут подвійні стандарти: в конторі ми закону притримуємось, а вдома ні? Ги. Я за програми тільки того й заплатив, що за трафік. І то не завжди. Але моя совість принаймні перед законом чиста.
ЦитатаНе довели ви мені чому я повинен міняти свою систему на іншу, хочаб з більшою функціональністю. Вінда поки задовольняє всі мої потреби, до того ж вона також безкоштовна. А останнє речення -- нагла брехня. Смішно? Ну ще буде видно, хто посміється останнім.
Смішно. Вийдіть на вулицю та скажіть це тому хто під вашими вікнами продає лазерні диски. А може вони в нього ліцензійні? Ги...