На 11 гіг тих 10 доларів, що у мене зараз є, не вистачить . А так би з радістю.
Цитата: Абрамчук Вадим від 2005-12-26 13:32:06На 11 гіг тих 10 доларів, що у мене зараз є, не вистачить . А так би з радістю.На тих 10 доларів без проблем можна замовити дебіен. Після того, як він появиться у лафоксів :о) Біда лише, що вони мабуть також хочуть дочекатись включення в unstable x.org 7 i KDE3.5 ) Так що не цього року :о(
Цитата: miwa від 2005-12-26 15:18:32На тих 10 доларів без проблем можна замовити дебіен. Після того, як він появиться у лафоксів :о) Біда лише, що вони мабуть також хочуть дочекатись включення в unstable x.org 7 i KDE3.5 ) Так що не цього року :о(Ага. З темпами їхнього поновлення бази дисків та відправлення (я свій Дебіан три тижні замість 1-2 чекав!) це буде у році так 2007 .
На тих 10 доларів без проблем можна замовити дебіен. Після того, як він появиться у лафоксів :о) Біда лише, що вони мабуть також хочуть дочекатись включення в unstable x.org 7 i KDE3.5 ) Так що не цього року :о(
До речі, не появиться, а з'явиться. Мабуть се вплив сусідніх народів .
До речі, куди це укрпошта два-три тижні посилку/бандероль везе, якщо до Коломиї доходить за тиждень, а то й швидше?