Автор Гілка: Linux та Unix середовища – це непрацююче лайно.  (Прочитано 5797 раз)

Відсутній Ketrin

• Кореспондент
  • дописів: 119
Панове, гарячковість тут ні до чого!
А ось пан Soft має рацію ось у чому.
Науково обгрунтовані статті про вільне ПЗ потрібні і вони є, але не у ТАКИХ збірках, а простіших, але ВАКовських.
І у цій конференції можна взяти участь (ніхто ні чим не обіллє, бо інтелігентність не дозволить, я сподіваюсь). Та й на всяку багнюку можна достойно відповісти, якщо знаєш діло. А от 350 грн, то багато. Мій університет не проплатить. Тай й у терміни вкластися важко до 31 січня я не встигну. Якось іншим разом.
А ось те, що ми організовуємо конференцію "Інформаційні технології в освіті", де є секція "Використання вільного програмного забезпечення" ось тут і можна всім себе показати у всій красі. Що обливання не буде ганатрую, не для того конференція організовується.
Зараз сервер не працює, на якому розміщено матеріали до неї (http://ito.icc.melitopol.net), якщо потрібна буде докладніша інформація напишу.
« Змінено: 2005-12-26 13:48:35 від ketrin »
Я не сперечаюся, я хочу знати

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
Цитата
А ось те, що ми організовуємо конференцію "Інформаційні технології в освіті", де є секція "Використання вільного програмного забезпечення" ось тут і можна всім себе показати у всій красі. Що обливання не буде ганатрую, не для того конференція організовується.
1. Де?
2. Коли?
3. Які умови для участі "як глядача"?
4. Які умови участі "як таки учасника"?
5. Які будуть/повинні бути наслідки цієї конференції?

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489

А висновок на другого вашого листа буде, що Windows найефективніша система, тому тільки її потрібно використовувати в державному секторі.

Хоча справа ваша.
Приклад з життя: для моделювання рідин використовується такий метод як молекулярна динаміка (мдоделюється, як атоми ганяються в кубику за законами Ньютона... Ну, таке собі числове розв'язання диферинціальних рівнянь) Є під віндою така закрита лайняна моделювалка як Hyper Chem: до пуття нічого не зробить, тільки проца завантажить... Ото відкрив віндяну сесію і чекай кілька діб поки воно щось там неправильно не порахує (Наголошую на тому, що лайно закрите!!! Помилки в коді не виправити!). А ще є дві гарненькі відкритенькі програмні пакети: DL-POLY та Gromacs (www.gromacs.org під GPL) Налаштовані на гарненький скромненький *NIX їх редагували так багато різних колективів по всьому світу, що вони майже не глючать (глюк об'єктивна реальність, тому здихатись його в таких здоровецьких проектах не реально, а про закриті софти - взагалі мовчу). І в нашому НАНі користуються Gromacs (інститут молекулярної біології (а може і мікро - точно не пам'ятаю)). До того ж під *NIX програми (просеси про довжують своє виконання навіть після закриття сесії коритувача... - вимкнув монітор, залинив сервер ввімкнутим (це тільки віндовські серваки треба перезавантажувати по 100 раз на день ;D) і пішов додому, а розумна система буде робити свою добру справу).

висновок:
Soft 2&1 > /dev/null
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній Ketrin

• Кореспондент
  • дописів: 119
1. Де?
Мелітопольський державний педагогічний університет
м. Мелітополь,
Запорізька обл.
вул. Леніна, 20
6-89-11, 6-91-90

Цитата
2. Коли?
24-26 травня 2006 року
Цитата
3. Які умови для участі "як глядача"?
Безкоштовно. За ваші кошти приїзд, проживання і харчування.
Цитата
4. Які умови участі "як таки учасника"?
Якщо ви не захочете доповідь вашу видруковувати у збірнику статей (наукових), а просто усна доповідь або презентація - безкоштовно, ну і власним коштом приїзд, проживання і харчування.
Цитата
5. Які будуть/повинні бути наслідки цієї конференції?
Мета проведення:
Обмін досвідом між фахівцями.
Презентація та апробація досягнень у сфері інформаційних технологій.
Підвищення кваліфікації.
Обговорення розвитку ринку вільного програмного забезпеченням і можливістю використання ВПЗ в освіті та науці.
А також - висвітлити у Інтернеті (http://ito.icc.melitopol.net/), можемо (якщо треба) на місцевому телебаченні та у місцевих газетах.

Всі питання ще можна уточнити і обговорити до зазначених дат і змінити умови чи ще щось.
« Змінено: 2005-12-28 13:18:10 від ketrin »
Я не сперечаюся, я хочу знати

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
Дякую за інформацію!