Опитування

Україні варто негайно перейти на вільне ПЗ

за пару років
18 (18.2%)
в спеціалізованих закладах
6 (6.1%)
тільки не в школах
2 (2%)
цього і так ніколи не буде
4 (4%)
вона вже потрохи переходить
17 (17.2%)
я люблю Лінукс :) (негайно переходимо)
52 (52.5%)

Проголосувало: 39

Автор Гілка: Реклама вільного ПЗ  (Прочитано 3954 раз)

Відсутній Yurkomik

• Новачок
  • *
  • дописів: 6
  • I Love YaBB 2!
Я б хотів, щоб тут можна було знайти більшість з того, що можна швидко й легко використати для підготовки доповіді про переваги вільного програмного забезпечення. На диво важко знайти, навіть не українською.
Пригодяться лінки на графіку, цікаві статті спеціалізованого недуже спеціалізованого та зовсім неспеціалізованого характеру :) І просто критично треба базу даних "переваги лінукс".... можна помріяти про те яким буде лінукс за пару років.. і що би було якби всі школи та університети в україні перейшли на лінукс... А ще цікаво почути пропозиції для розробників.. але це вже тема мабуть іншого форуму :)

але я не про це...
Вже майже закінчив статтю про вільне ПЗ, хочу в пару газет в які пишу подати.. акція з листом до президента надихнула Усмішка..
може є ще якісь хороші лінки, і головне графіка.. треба якусь ілюстрацію яка б наочно зображувала переваги лінукс.. а ще краще якусь  привабливу джпешку з  символом волі. Може  бути боротьба МС контра лінукс.  
Будь-ласка, допоможіть! часу до виборів обмаль.. може ще якась політична сила до виборів і підхопить..
З повагою, Юрій

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
Re: Реклама вільного ПЗ
« Відповідей #1 : 2006-02-21 21:43:11 »
Не люблю, коли таке пов'язують з виборами.

Бо вибори -- це бру-у-у-удно...

Відсутній Ign1111

• Письменник
  • дописів: 829
  • Linux 4ever!
« Відповідей #2 : 2006-02-21 22:30:15 »
але я не про це...
Вже майже закінчив статтю про вільне ПЗ, хочу в пару газет в які пишу подати.. акція з листом до президента надихнула Усмішка..

Головне, що від цього гроші підуть не за кордон, а на фінансування вітчізняних розробників ПЗ, а це вже додаткові робочі місця, і взагалі країна буде вирощувати фахівців для себе, а не для інших держав... :)
Linux. The future is open.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #3 : 2006-02-22 06:15:12 »
.....але я не про це...
може є ще якісь хороші лінки, і головне графіка.. треба якусь ілюстрацію яка б наочно зображувала переваги лінукс.. а ще краще якусь  привабливу джпешку з  символом волі. Може  бути боротьба МС контра лінукс.  
Будь-ласка, допоможіть! часу до виборів обмаль.. може ще якась політична сила до виборів і підхопить..
З повагою, Юрій

Не знаю як Ви пане, але особисто я почав дуже сумніватись у політиках. Коли ті, хто капостив - тепер хіба шо не герої (дял тих кому капостили), виникає бажання взяти щось вогнепальне..... Ну то вже таке... Я намагався цю ідею підкнути де-яким політичним силам. Відповідь була одна й та сама - це все дрібниці і вони нічого не варті. Або ще гірше....(куди мені пропонували піти - не казатиму, бо подібні вислови заборонені правилами форуму та не є дозволеними у культурному суспільстві).

P.S. Як модератор - Вам + за повторення одного повідомлення у різних гілках.

vasyko(Guest)

• Гість
« Відповідей #4 : 2006-02-22 10:28:18 »
Ну, а така ідея, як взяти LiveCD при завантажені бутсплеш змінити на рекламу партії, ну і дати їм в зуби хай поширюють ВПЗ... Думаю деякі партії на це б пішли дуже охоче, ну звичайно ми виберемо найдостойніших ;).

Відсутній Ketrin

• Кореспондент
  • дописів: 119
« Відповідей #5 : 2006-02-23 09:13:19 »
Із перелічених варіантів відповіді немає тієї, до якої я була б найбільш прихильна. Мій варіант - то справа кожної людини окремо. У кожного є вибір або те, або інше за умов, які є. За що я у цьому процесі (вільне чи комерційне), так за те, що учні, студенти, люди повинні знати, що є таке й таке, і що вільне не страшніше і не поганіше за комерційне, а той краще.
Стосовно політиків, то трусити їх треба, може наткнемося на людину, якій це не байдуже.
Цитата
Yurkomik
 Вже майже закінчив статтю про вільне ПЗ, хочу в пару газет в які пишу подати...
Можна надрукувати у нашому науковому зібнику http://anotherlevel.icc.melitopol.net/index_new/konf.html

Цитата
YurkomikЯ б хотів, щоб тут можна було знайти більшість з того, що можна швидко й легко використати для підготовки доповіді про переваги вільного програмного забезпечення.
http://forum.i-rs.ru/viewtopic.php?t=751&postdays=0&postorder=asc&start=20
Я не сперечаюся, я хочу знати

Роман Ющенко(Guest)

• Гість
« Відповідей #6 : 2006-02-23 19:04:11 »
А що, зверніться до не так.  ;D ;D ;D
Їх рейтинг дуже близький до кількості користувачів Linux в Україні - 0.6% :P

Praporshic

• Гість
« Відповідей #7 : 2006-02-23 21:15:03 »
А що, зверніться до не так.  ;D ;D ;D
Їх рейтинг дуже близький до кількості користувачів Linux в Україні - 0.6% :P
Хлопче! Йди вчити уроки! Бо з таким знанням економіки, політології та статистики давати такі поради можна лише собі, та ще й так, щоб ніхто інший не чув (сприймуть за божевільного).

Роман Ющенко(Guest)

• Гість
« Відповідей #8 : 2006-02-28 12:54:20 »
А,  дещо помилився. Рівень не Так! наразі коливається в межах 0,5-1,8%. Кількість користувачів люлікса десь така ж. Пане, ви хоча б соціологічні дослідження почитали, і менше патякали (а то приймуть за божевільного).

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
« Відповідей #9 : 2006-02-28 13:10:26 »
Ви хоч би основи статистики вивчили й менше тринділи б ото.

Або запишіться на премію Дарвіна. Суспільству ваші гени не потрібні.

Роман Ющенко(Guest)

• Гість
« Відповідей #10 : 2006-02-28 15:33:21 »
М: Ромку, згинь звідсіля
« Змінено: 2006-02-28 16:21:10 від miwa »