Кого цікавить можу дати поточне дерево всіх програм з їх взаємозалежностями та версіями.***ЗІ: я написав скрипти котрі практично автоматом зберуть з нуля iso образ кому цікаво зголошуйтесь.
Давайте по цьому поводу заведемо свіжу тему і не будемо ворушити сумні спогади?
emerge -etv world |awk -F' N ]' '{print $2}' |awk -F'0 kB' '{print $1}'
#CFLAGS="-march=i686 -Os -mmmx -pipe -fomit-frame-pointer -finline-functions -frename-registers"#CFLAGS="-march=i686 -Os -pipe -fomit-frame-pointer"#CFLAGS="-mcpu=i686 -Os -mmmx -pipe -fomit-frame-pointer -finline-functions -frename-registers"CFLAGS="-mcpu=i686 -Os -pipe -fomit-frame-pointer"
Думаю над інсталлером...
А чому не захотіли поставити OpenOffice.org, є ж українською мовою 1.1.2 - скоро буде 2.0?
....а з іншого боку функціоналу AbiWord'a для навчальних цілей більшне ніж вистачає. Навряд чи студенти будуть працювати з складно форматованими doc-ами; простіші ж вищезазначений редактор відкриє. А тим паче, якщо вже переходити на Лінукс і особливо не перейматись питаннями сумісності з doc/xls (я маю на увазі, що студенти будуть працювати лише в Лінуксі, або ж їм не треба буде відкривати в Лінуксі складні документи, створені у вінді) - тоді AbiWord/Gnumeric/KOffice без проблем задовольнять потреби навчального процесу.
Чому не ОО на те є ряд простих причин:Хтось для оцінок може дати розмір зібраного пакету ОО заархівованого bzip2?
Коли додати ОО вимоги трохи підскочуть...
Ну і саме головне я зараз маю тільки англійську версію 1.3.* і не маю для неї ebuild-у