фанатичного відношення до використання української мови на форумі
Душу, тіло ми положим за нашу свободу,І покажем, що ми, браття, козацького роду.
Я розумію, що "ми живемо на Україні і повинні спілкуватись рідною мовою", але... мені, наприклад, прийшлося змінити локаль системи тільки для того, щоб відписатися тут... бо я народився і віиріс на київщині, зараз живу в Євпаторії, де 99,9% населення спілкується російською мовою, документи друкуються російською мовою.На мою думку, на LOA йде велика дискримінація російськомовного населення України.
Оскільки принаймні частина людей на форумі активно займається перекладом програм і тому подібного, можливо тут спрацьовує той же механізм?.
1. А навіщо локаль змінювати? Додав розкладку і все, якщо її немає.
Почитав ваш форум трішки. Все добре, гарний форум, здебільшого привітні відвідувачі...Не зміг зрозуміти одного - фанатичного відношення до використання української мови на форумі.
Почав був писати пост на російській мові ...Я розумію, що "ми живемо на Україні і повинні спілкуватись рідною мовою", але...
На мою думку, на LOA йде велика дискримінація російськомовного населення України.
Це не фанатичне, а патріотичне відношення до української мови і боротьба за її виживання на рідній землі.Якщо розумієте, то як Вам прийшло в голову починати писати сюди на російській (не розумію ).
Та й slackware.net.ua чомусь тільки на російській. Чи дискримінувати можлива тільки супроти російської мови..
P.S. Останнє речення, якщо я правильно зрозумів, має читатись так: "Чи дискримінувати можливо тільки супроти російської мови.." ?
Доброго!Почитав ваш форум трішки. Все добре, гарний форум, здебільшого привітні відвідувачі...Не зміг зрозуміти одного - фанатичного відношення до використання української мови на форумі. Я ще можу зрозуміти адміністрацію серверу у цьому відношенні, але коли відвідувачі починають "тикати носом" один одного, вказувати один-одному на його граматичні помилки та використання "русизмів", IMHO, це вже занадто...
Почав був писати пост на російській мові - мене "вбив" java-скрипт, який одразу вказав мені, "що я поганий хлопець" і чемно відправив мене на LOR
Я розумію, що "ми живемо на Україні і повинні спілкуватись рідною мовою",
але... мені, наприклад, прийшлося змінити локаль системи тільки для того, щоб відписатися тут... бо я народився і віиріс на київщині, зараз живу в Євпаторії, де 99,9% населення спілкується російською мовою, документи друкуються російською мовою.
Я розумію, що "ми живемо на Україні і повинні спілкуватись рідною мовою", але...
мені, наприклад, прийшлося змінити локаль системи тільки для того, щоб відписатися тут...
бо я народився і віиріс на київщині, зараз живу в Євпаторії, де 99,9% населення спілкується російською мовою, документи друкуються російською мовою.На мою думку, на LOA йде велика дискримінація російськомовного населення України.
Скажу від себе, таке - я з Києва де більшість розмовляє російською (але все таки менше за 99.9%), і цей форум допоміг змінити моє мишлення в бік украіномовності, тобто раніше я думав тільки російською, а тепер також і українською, я думаю, це непогана тенденція.
Я спілкуюсь на тій мові, на якій вважаю потрібним спілкування у певних обставинах. Мене, наприклад, дуже цікавить цей ресурс, але, в свою чергу, після 10-ти років спілкування тільки на російській мові, мені зараз, м'ягко кажучи, "незручно" спілкуватись українською...
Звичайно! Але я, в свою чергу, можу вам гарантувати, що якщо на цьому ресурсі вам заманеться написати українською, англійською, німецькою - то ваші "думки" не будуть видалені тільки через те, що ви не знаєте російської мови або, за якихось обставин, не маєте змоги в поточний час писати російською...
Говоріть не голосно, мобільні телефони обладнані чуттєвими мікрофонами
Так, всі звісно добре на цьому сайті, крім одного, чому не приймається російськомовні повідомлення? Що в цьому такого поганого?
Я приміром працюю в Києві у ІТ вже в перебігу 8 років, з особистого досвіду знаю основною абміністраторської мови - це сленг на основі російського англійського. І мені по роботі за все цей час жодного разу не зустрічався професійний адмін що каже тільки на українському (!).
Далі, ось приміром пише вам форум людина какой-нибудо важливий для нього питання по налаштуванню чогось там, я приміром, у цей момент переглядаю форум - і можу йому відповісти, оскільки сам розбирався в аналогічної ситуації - а за вашим правилами я маю писати відповідь тільки на українському - результат - я швидше за все писати нічого не буду, а якщо вже буде те бажання - то швидше напишу щось на opennet, чому, бо це в напряг писати не на тому мовою на якому думаю (а думаю на російській бо так тато з мамою навчили і вважаю це цілком нормальним).
Обмежуючи мову повідомлення, ви тим самим зменшите аудиторію проекту, зменшите потенційне кількість посад й інформації, що могла б розміщатись на даному форумі. До того ж мені дуже цікаво, якщо ви є такими прибічниками використання української, то чому зроблено виняток для англійського, якщо вже те пішло то давайте напишіть у вимоги лістинг команд перекладати українською, взагалі смішно буде
З повагою, Олександр, [понад відомий як ALeXi$] MCSE, Sun CSA (Solaris 9), Cisco CCNA
Я приміром працюю в Киїеве у ІТ вже в перебігу 8 років, з особистого досвіду знаю основною абміністраторської мови - це сленг на основі російського англійського. І мені по роботі за все цей час жодного разу не зустрічався професійний адмін що каже тільки на українському (!).
... а за вашим правилами я маю писати відповідь тільки на українському - результат - я швидше за все писати нічого не буду
Обмежуючи мову повідомлення, ви тим самим зменшите аудиторію проекту, зменшите потенційне кількість посад й інформації, що могла б розміщатись на даному форумі.
До того ж мені дуже цікаво, якщо ви є такими прибічниками використання української, то чому зроблено виняток для англійського, якщо вже те пішло то давайте напишіть у вимоги лістинг команд перекладати українською, взагалі смішно буде
М. Пройшовся перекладачкою, повиправляв помилки (і в оригіналі також, хоча пунктуацію правити ліньки)....