Автор Гілка: чому помилявся Доктор Геббельс ?  (Прочитано 1815 раз)

Відсутній Fotokor

• Дописувач
  • **
  • дописів: 90
  • Он воно як....
якось колупався у нацистській агітці 40х років та не зміг найти нападок на Московський Коммунізм як на джерело укр Генциду-Голодомору 33 року....Але ж гітлервці в ту епоху мали добру агентуру в СРСР яка мусила знати все ! Чи була акція Геноциду (про який я чую з укр.радіо) Секретною Операцією Кремля та НКВД, про яку навіть не здогадувався німецький Вермахт ?
Work Less - Live Longer

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
Re: чому помилявся Доктор Геббельс ?
« Відповідей #1 : 2006-11-29 21:24:50 »

Я тут більше довіряю свому діду і бабі ніж Геббельсу, які жили в двох різних селах одного з районів Житомерської області і хоть були ще дітьми голод пам'ятають...

З одного села померла точно в 1932-1933 тільки одна??? людина, причина - в їх селі майже з кожної хати хтось працював на державній службі дорожним майстром і їм виділяли пайки, відрізок дороги який був закріплений за їх бригадою і врятував життя в тому селі, голод був такий сильний що вони в 1933 зі страху що їх вб'ють повністю припинили ремонт дороги в інших селах і втекли в своє.

В іншому сусідньму селі вимерли майже всі і здається були випадки крадіжки людей.. Прадід і прабаба були вчителями в тому селі і це давало їм також право на якісь пайки тому вони вижили, але дехто з їх родичів таки помер..

А були села котрі вимерли повністю 100% ...

Причина голоду:
Конфіскація в селян майже всього врожаю. Про неврожай можна говорити, але причина була саме в насильницькій конфіскації того врожаю що був. Все подвір'я і город спецзагони перевіряли щупами, коли найдуть десь схованку з провіантом могли розстріляти (можливо це було б навіть гуманніше, бо забравши всю їжу з схованок вони їх і так прирікали на смерть, правда, довгу і повільну...) тому той врожай що був, з присадибних ділянок, ховали посусідству в лісах..

Політика геноциду:
Грузин сталін боявся Народу України! Говорячи про республіки СССР він на диво Україну республікою не називав, а говорив як про державу чи країну. Україна до голодомору за своїм людським та промисловим потенціалом практично не поступалась Росії, а перспективи розвитку мала кращі, тому за рахунок українського села було вирішено провести політику індустріалізації для промислового поштовху СССР, заодно вирішивши гіпотетичну проблему з можливою непокорою України. В селян забрали харчі та віддали промисловим містам, а частину взагалі цинічно продали за кордон, щоб валюту заробити для закупок товарів необхідних промисловості. Бачу грузини схильні до диктату: тоді сралін тепер сракашвілі.. Тут варто згадати представників ще однієї українофобної нації з якої такі екземпляри як каганович та інші яро підтримували цю політику щодо Української Нації, а деякі і по нині її провадять та цинічно сміють заявляти, що "встановлять на Україні такі порядки як були за кагановича"...

Геббельс мовчав, бо Німеччині така політика сталінізму була дуже зручна! Уявіть винищили 6-10 млн. людей котрі могли б _проти_ них воювати, а ті що залишились після голоду в переважній більшості вже не воювали з німцями, а зустрічали їх в 1941 як своїх визволителів від червоної пошесті з хлібом, сіллю, жовто-блакитними прапорами та піснями!

Геноцид проти Українців в 32-33 був, якби не було, то Німцям "Сталінград" зробили б не на Волзі, а на Дніпрі!!!

От висновків належних, далекоглядних сталін не зробив і продовжив репресії в другій половині 40 проти ОУН УПА вже в західних регіонах України саджаючи тих, хто генетично не привик стояти на колінах і обороняв свою рідну Землю і Націю від коричневої та червоної наволочі, і коли в 200* прийшла з заходу рижа наволоч, ще цинічніша лютіша і зліша за попередні дві на заході вже практично не ма кому з нею боротись, наслідок - рижий переворот на майдані, всі стали на коліна перед новим антиукраїнським, антиконституційним режимом, боячись його репресій, наслідок другий - новий рижий геноцид.

Як кажуть все пізнається при порівнянні... Я занадто молодий щоб пам'ятати комунізм хіба дитсадок і то часів перебудови, в мому житті найгіршими роками є рижий геноцид сьогодення :(  Люди котрі боролись проти комунізму в 40 і відсиділи по кілька дисятиліть в сталінських таборах та продовжували боротьбу проти рижого геноциду в 2005 - відчули на собі всю репресивну машину як сталінізму другої половини 40-вих так і бушиського нашизму 2005, говорять, що легше було 25 років відсидіти в таборі на півночі Росії ніж прожити 2005 рік у Львові опозиціонером до рижого режиму!!!
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

zzandy

• Гість
« Відповідей #2 : 2006-11-29 21:31:08 »
Агов модератори! Чи не поснули?

2hse: судячи по іншим вашим дописам ви нормальна людина, і тому я до вас звертаюся з проханням тримати себе в руках, а свої політичні погляди при собі.
« Змінено: 2006-11-29 21:33:41 від zzandy »

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #3 : 2006-11-29 21:32:35 »
RTFM
Шикльгрубер і НСДАП рийшли до влади в Німеччині в 1933 році. Це була країна, яка так толком і не прийшла до тями після Першої Світової, з ущент зруйнованою економікою, до того ж обкладена непосильними поборами і обмеженнями. Німеччина так і не очухалась би, якби не люб'язна і беззастережна допомога Йосифа Віссаріоновича. Очевидно, агентури вони ніякої тоді не мали і не могли мати. Після ж укріплення відомства Шеленберга (яке насправді було досить таки убогим, не любив їх фюрер) було вже пізно - в СССР була проведена грандіозна чистка, після якої Союз став найважчою для роботи закордонних розвідок країною у світі.

Навіть якщо припустити, що у німців в Союзі була нелегальна резидентура в 1937-45 роках, чому їх це повинно було хвилювати? Сперти, наприклад, креслення КВ чи ТБ-7 - це я розумію.

Взагалі - чому це повинно було когось хвилювати? Знали всі, не могли не знати. Європа, Штати, Канада були завалені дешевим українським хлібом. Було опубліковано кілька викривальних статей (на жаль, не знаю точно скільки і хто писав, але в США однозначно друкували). І що з того? Шановна західна публіка, в кращому випадку, хвилинку поспівчувала (ай дикуни! ай азіати! ну, в нас такого не може бути...) і лупала хлібець далі.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #4 : 2006-11-29 21:59:26 »
2hse: судячи по іншим вашим дописам ви нормальна людина, і тому я до вас звертаюся з проханням тримати себе в руках, а свої політичні погляди при собі.
Підписуюсь. Але все ж яка то прекрасна річ - людина, що матюкає рідну владу ;D hse, не ображайтесь, але ви в мене викликаєте душевне замилування)) Ви до такої міри не цінуєте те, що маєте... Дуже по-людськи.