Автор Гілка: Ющ + Біллі?  (Прочитано 4580 раз)

Відсутній Паша

• Кореспондент
  • дописів: 142
  • хайо!
Re: Ющ + Біллі?
« Відповідей #15 : 2006-12-12 15:32:45 »
Саме через це на вашому форумі і мало користувачів. Тому що не можна бути такими занадто хитромудрими.

Так, мало. Але якість головніша за кількість.

debian

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
« Відповідей #16 : 2006-12-14 18:33:13 »
А що навіть при всьому бажанні з наявними ресурсами (політичними/фінансовими...) можна зробити?

І якої політики від ставленика бушистів, які і пропалатили і організували його "виборчу" компанію слід очікувати?

Шановні помаранчеві друзі, перестаньте вже на кінець між собою гризтись, краще б дивились Ваші очі що вибирають і хоть трохи мізки працювали коли Вам бушисти лапшу про демократію, свободу та земний рай на вуха вішають... Не збирається гамерика в Україні демократію будувати! їй просто потрібна колонія з вигідним для них режимом... Україні (хочаб частині України) ще можна допомогти тільки в разі зміни антиконституційного атиукраїнського анти демократичного і взагалі антилюдського рижого режиму.
Цьому рижиму освідченні та вільні люди не потрібні, а треба тупих рабів, що працюватимуть на світовий уряд, тому він ніколи не підтримає ВПЗ!!!
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • дописів: 100
  • Чому саме Лінукс?
« Відповідей #17 : 2006-12-14 18:41:16 »
А що навіть при всьому бажанні з наявними ресурсами (політичними/фінансовими...) можна зробити?

І якої політики від ставленика бушистів, які і пропалатили і організували його "виборчу" компанію слід очікувати?

Шановні помаранчеві друзі, перестаньте вже на кінець між собою гризтись, краще б дивились Ваші очі що вибирають і хоть трохи мізки працювали коли Вам бушисти лапшу про демократію, свободу та земний рай на вуха вішають... Не збирається гамерика в Україні демократію будувати! їй просто потрібна колонія з вигідним для них режимом... Україні (хочаб частині України) ще можна допомогти тільки в разі зміни антиконституційного атиукраїнського анти демократичного і взагалі антилюдського рижого режиму.
Цьому рижиму освідченні та вільні люди не потрібні, а треба тупих рабів, що працюватимуть на світовий уряд, тому він ніколи не підтримає ВПЗ!!!

А уряду ПР?

zzandy

• Гість
« Відповідей #18 : 2006-12-14 20:03:38 »
... їй просто потрібна колонія з вигідним для них режимом...

Це не тільки ро якусь там "гамерику" а і про США, і про Росію, і про [можливо] ЄС.

2hse: Ваш тон не викликає нічого крім роздратування, вас неодноразово просили заспокоїтись, не верещати і принаймні змінити підпис. Не очікуйте отримати конструктивних відповідей на спої істеричні репліки.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #19 : 2006-12-14 20:33:19 »
Андрій, хіба ж ви не бачите - це просто хвора дитина, яка ні холєри в світі не бачила, окрім укоханої пропаганди. З нею говорити - марна трата часу. Я не кажу що я такий вже старий і досвідчений, але я вмію дивитись навколо і порівнювати. І слухати інших людей, між іншим. На відміну від.

До речі, підпис і правда офтопічний та хамський, не розумію, чому його стільки часу не вмодерують - пряме порушення правил (пп. 2 і 8 ведення дискусій + п. 3 псевдонімів, хоча він, гм, дивний). Модератори, поясніть мені, чим hse такий особливий?

Praporshic

• Гість
« Відповідей #20 : 2006-12-14 21:57:45 »
2 hse:
Останнє китайське попередження з занесенням у грудну клітину.  З політикою зав'язуйте. Бо мені здається, що комусь таки дісталось кілка тих славнозвісних "Апельсинок наколотых".

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
« Відповідей #21 : 2006-12-15 11:00:23 »
Панове, не давіть на пана hse. Кажуть, що гумор сприяє покращенню здоров'я, а іншого такого клоуна на LOU годі шукати.

А якщо серйозно, пане hse, то ваша провокаційна позиція і нездатність до сприйняття будь-яких аргументів особисто в мене відбиває бажання мати з вами будь-які справи. Навіть, з професійної точки зору.

А щодо того, що демократію ніхто будувати не збирається -- тут ви праві, крім нас її ніхто не збудує. Але, будь ласка, не думайте, що ваші крики цьому допоможуть (див. вище про "жити в лайні").
dd if=/dev/zero of=/dev/null