Хм. Доволі флеймопровокативна тема...
Дозволяється помірний флейм
НМД, головним у зв'язці "виконавець - інструмент" є таки виконавець.
Очевидно, що (користуючись аналогіями з сусідньої гілки) бензиновою пилкою ліс валити легше, аніж сокирою,
Висловлю зараз не менш провокативну думку - писати якусь пику до бази даних з використанням пари сторонніх пакетів (наприклад FIBPlus i EhLib) - доволі легка, приємна справа.
Хотів би я подивитись на виконавця, який напише драйвера до ядра Linux на Delphi
Чомусь коли говорять про дельфу - думать лише про мишкотицяльний інтерфейс. Ні слова ще не чув про якісь переваги Object Pascal перед C/C++ ...
А напишіть но автоматизовану систему повідомлень, щось типу email, котра має інтерфейс в якому може розібратися будь-який прапорщик, повністю контролює всі дії користувача та формує купу звітів на С++ без RAD. А на Delphi це хоч так уж достатньо просто, але можливо - розробка для одного програміста.
ЦитатаНМД, головним у зв'язці "виконавець - інструмент" є таки виконавець.Хотів би я подивитись на виконавця, який напише драйвера до ядра Linux на Delphi
Цитата Очевидно, що (користуючись аналогіями з сусідньої гілки) бензиновою пилкою ліс валити легше, аніж сокирою, Для користування пилкою треба докласти деяких вмінь, а для сокири треба тільки сила. Чомусь в даному випадку С більше нагадує бензопилку, а дельфа - ду-уже масивну сокиру.
ЦитатаВисловлю зараз не менш провокативну думку - писати якусь пику до бази даних з використанням пари сторонніх пакетів (наприклад FIBPlus i EhLib) - доволі легка, приємна справа.Правило гарного тону: пика окремо від рушія. До того ж дельфісти погано розуміють зручність консолі
Пропоную для тестування хоч і не будь-якого, але прапорщика - себе.
Цитата: Soft від 2006-12-08 23:42:50А напишіть но автоматизовану систему повідомлень, щось типу email, котра має інтерфейс в якому може розібратися будь-який прапорщик, повністю контролює всі дії користувача та формує купу звітів на С++ без RAD. А на Delphi це хоч так уж достатньо просто, але можливо - розробка для одного програміста.Пропоную для тестування хоч і не будь-якого, але прапорщика - себе. Як хто не вірить, то можу посвідчення відсканити 8-)
Але я сумніваюсь, що на дельфі можна щось крім пики написати тобто суперпроблнматично назвати дельфіста саме системним програмістом.
На мою думку, тут зайвим було не тільки "системним"
зобовязався написати ряд навчальних програм натомість). Навіть працює. Навіть досі :о)
Вислати не можу, тому що код закритий та програма вікористовується військовими.
Цитатазобовязався написати ряд навчальних програм натомість). Навіть працює. Навіть досі :о)Тільки не кажіть, що код закритий