Автор Гілка: У вас ще не заарештували? Тоді ми йдемо до вас!  (Прочитано 11233 раз)

Відсутній Абрамчук Вадим

• Кореспондент
  • дописів: 225
  • Графоман LOU третього (четвертого?) пришестя
Сьогодні на дорозі побачив рекламний щит такого змісту:.....
Це, як я зрозумів, у Києві? А де саме? Хочу доки є можливість подивитись на це диво.
у Львові є такий самий - він є як повертати із головного вокзалу на Городоцьку

Вже здається нема :(. Або я з поїзду сонний ішов :D. Ще є десь як чухати з Політеху до Франка і ще один на Городоцькій. На жаль, не маю можливості сфотаграфувати  :'(
Debian GNU/Linux lenny/sid
MontaVista Linux (Motorola ROKR Z6). Міняю на A1200.

Відсутній anatolijd

• Графоман
  • дописів: 325
Якщо рухатись по Зеленій в сторону Сихова то таку байду можна побачити на повороті на Дністровську

Відсутній Абрамчук Вадим

• Кореспондент
  • дописів: 225
  • Графоман LOU третього (четвертого?) пришестя
Не знаю... Я туди не забрідаю  ;D
Debian GNU/Linux lenny/sid
MontaVista Linux (Motorola ROKR Z6). Міняю на A1200.

Відсутній Nickispeaki

• Дописувач
  • **
  • дописів: 84
  • Бог поможе! ;-)
Цитата
В Киеві цього не буде ніколи. Петровка та Караваєві дачі будуть завжди. Набагато простіше взагалі авторське право в Україні відмінити.

Ніколи не кажи ніколи.... ! Я от працюю біля Петрівки. ТАк от. Якось побачив я дивний плакатик із фемідою на стіні баазару на Петрівці. Підійшов і що я бачу?!

Якщо ви будете порушувати закон України номер такий-то , то ми, адміністрація ринку , не хочемо мати з вами нічого спільного.

Отак от!
А якщо чесно, то хотіла б міліція прикрутити Петрівку або Караваєві дачі... То і дня було б багато. ;-) Просто всьо давно вже куплено і перепродано. І всі про все знають. Ну а якщо Мікрософт більше заплатить, то....

Одним словом, ліцензійні ці всі програми ЗАНАДТО дорого для мене коштують. Тому я і вибрав лінукс. :-)
« Змінено: 2007-01-29 01:19:43 від Nickispeaki »
Стану досконалим! :-)

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
Протипіратська революція перетврилася б на проти пропієратну.
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.