Автор Гілка: Інет у Львові  (Прочитано 2093 раз)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Інет у Львові
« : 2007-02-05 19:25:10 »
Як випливає з сабжу, звертаюсь в основному до львів'ян як новоспечений  екземпляр: якщо мені приперло мати дома інет, то куди треба звертатись, кого треба копнути, і скільки мені це коштуватиме? Які взагалі є провайдери у Львові? А то раніше мене просто забезпечували, про такі речі задумуватись не доводилось і зараз навіть толком не уявляю, куди треба йти.

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
Re: Інет у Львові
« Відповідей #1 : 2007-02-05 23:28:23 »
Я не зі Львова, але для Укртелекома процедура, мабуть всюди однакова...
Основне - ви повинні мати/бути власника/ом телефонної лінії, бо на неї заключається договір, і без цього - ніяк (моїх знайомих сильно обломив такий підхід).
Після цього або шукається найближче відділення і звониться, чи з їх сайту відправляється заявка (як я й зробив) - а далі чекається невідомий термін (в моєму випадку - зо два тижні, але й мене вдома зловить - то також проблема :) ). Після дзвінка звідти, тупається в відділення (з паспортом власника лінії), підписується дві копії договору, арендну угоду на модем, отримується модем, і у вас є два дні на налаштування власноруч інтернету. Це вже й зовсім нескладно - варто лише прочитати інструкцію для модему (принаймні, в зухелів вона є), і знати що VPI=1, VCI=32.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #2 : 2007-02-06 05:45:47 »
Стосовно помертелекому - головне їм якомога частіше копняків давати. Я нарешті сиджу вдома на їхньому ADSL після тримісячної перерви. Саме стільки вони лагодили пошкоджену лінію. А стосовно підключення та модему в оренду - то проходить досить швидко. Особливо, якщо замість оренди придбати модем  ::).

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #3 : 2007-02-06 10:22:33 »
Дякую. Тобто треба купляти модем... А якщо в мене дома лежить коаксіалка від кабельного телебачення? Кого в таких випадках копають, не знаєте?

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
« Відповідей #4 : 2007-02-09 18:34:07 »
Телебоймана, здається.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #5 : 2007-02-09 18:56:07 »
Телебоймана, здається.
Угу, мені вже доповіли.

Відсутній hesmin

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #6 : 2007-02-09 23:09:32 »
М. За флуд +, враховуючи той факт, що були ще два повідомлення у іншій гілці (були видалені), то наступне буде останнім.
« Змінено: 2007-02-09 23:35:38 від Praporshic »