Про УБОП дуже цікаво. Яка ж настає відповідальність за користання таким "неправильним" дистрибутивом?
Щодо вашої апеляції до "тупих" американців, я не вважаю тупими людей, які вміють боротися за свої права і створили правову державу, де закони як написано, так і виконується.
Я не бачу сенсу читати наші закони.
Я б так сам казав, але... Ну, розумієте, в _правовій_ державі існування RIAA і одноосібне освячення підслуховування всіх і вся є нонсенсом. Ergo, це не правова держава.
ЦитатаЯ не бачу сенсу читати наші закони.Хєх. Та тому наш люд і дрючать в усі місця, що він сенсу читати закони не бачить.А там вже одне за собою інше тягне, як у мікрофонному ефекті.
пане gvy, ви помилилися. Я не гуманітарій.
Якщо йдеться про Free Software, то тут можна говорити лише про завдану моральну шкоду, чи не так?
Отже, компанія RealMedia чи як вона там називається повинна подати в суд на виробників дистрибутива, і лише у випадку позитивного рішення можна говорити про наслідки для користувача.
Щодо вашої апеляції до "тупих" американців, я не вважаю тупими людей, які вміють боротися за свої права і створили правову державу
де закони як написано, так і виконується.
Але в цьому випадку навіть якщо у вас все буде гаразд з ліцензією, у вас знайдуть маріхуану або підкинуть щось ще.
А як це робиться в цивілізованих країнах?
соррі, нафотопив я щось багато
Нещодавно страйкувала пошта в Кракові: всі поштові відділення не працювали, а це неможливість відправляти посилки й документи для компаній. Кілька днів тому страйкувала залізниця - людей висаджують за 10 км до під"їзду до Кракова, потяги не ходять. Реакція влади в обох випадках миттєва.