Автор Гілка: смартфон/комунікато з linux  (Прочитано 1918 раз)

Відсутній tivasyk

• Кореспондент
  • дописів: 156
subj. красиві, йопт... linux всередині. але де купити, якщо до китаю не збираєшся найближчим часом? =)

«it’s quite easy if you don’t know how» (c) douglas adams

Відсутній tivasyk

• Кореспондент
  • дописів: 156
Re: смартфон/комунікато з linux
« Відповідей #2 : 2007-02-24 10:52:16 »
дякую, це все боян (за винятком nokia 770, цього ще не бачив) -- але я сам винуватий, недостатньо зробив акцент найперше на тому, як виглядає ця моделька з linux'ом порівняно з іншими, що також крутяться під ним. жодна модель не сподобалася й вполовину так, як оте, на що я дав лінк =( а шкода.

про nokia 770: "The device does not have a "traditional" standby mode, but battery life on continuous usage was very good. About 3 hours with WiFi ON and about 6 hours with WiFi OFF. This is as good as most PalmOS and Win2003/SE PDAs" -- гиги, 6 год. це приблизно стільки, скільки мій dell axim x51v живе, але ж для axim'а це робочий час, тобто можна його поюзати 3 години, виключити на день, потім спокійнісінько поюзати ще 2,5-3 год. отож 6 год. для кпк -- нормально за умови наявності режиму standby, але для телефона... -- думайте самі, кому потрібен телефон з автономністю 6 годин в кращому випадку =) ціна 550, яку показали там за посиланням, нереальна -- хіба що nokia зайнялася благодійністю =) певен, в дійсності щонайменше на 30% вища. резюме: користувач кпк такого не купить (хіба сп'яну), а "телефоністові" такий монстр потрібен хіба що дівчат "лякати": зовні виглядає таки классно, на рівні nokia, але погратися й продати, і то ще тре знайти кому =)

ні, все-таки китайці на вірнім шляху.

хтось таки користується телефонами/сматрфонами/комунікаторами з linux? якими саме модельками?
« Змінено: 2007-02-24 10:57:38 від tivasyk »
«it’s quite easy if you don’t know how» (c) douglas adams

Praporshic

• Гість
« Відповідей #3 : 2007-02-24 14:18:37 »
Я витратив десь три місяці на спроби придбати Motorola E680 або щось на її зразок. Результатів немає - користуюсь телефоном з Symbian.

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
« Відповідей #4 : 2007-02-24 20:38:07 »
дякую, це все боян (за винятком nokia 770, цього ще не бачив) -- але я сам винуватий, недостатньо зробив акцент найперше на тому, як виглядає ця моделька з linux'ом порівняно з іншими, що також крутяться під ним. жодна модель не сподобалася й вполовину так, як оте, на що я дав лінк =( а шкода.

Там процесор слабенький - відео пише тільки на 8fps, а ROKR E6 - на 15-ти - це майже в два рази швидше.

Зі смачног я там побачив WiFi і 4 діапазони (можна в штати з ним їздити). Це все.
« Змінено: 2007-03-23 14:02:58 від lvm »
[Fedora Linux]

Відсутній resistor

• Новачок
  • *
  • дописів: 46
  • fedora 12
« Відповідей #5 : 2007-03-22 23:37:46 »
Сьогодні знайшов прошивку Лінакс для свого Яблучка(ipod). подивимось...