дякую, це все боян (за винятком nokia 770, цього ще не бачив) -- але я сам винуватий, недостатньо зробив акцент найперше на тому, як виглядає ця моделька з linux'ом порівняно з іншими, що також крутяться під ним. жодна модель не сподобалася й вполовину так, як оте, на що я дав лінк =( а шкода.
про
nokia 770:
"The device does not have a "traditional" standby mode, but battery life on continuous usage was very good. About 3 hours with WiFi ON and about 6 hours with WiFi OFF. This is as good as most PalmOS and Win2003/SE PDAs" -- гиги, 6 год. це приблизно стільки, скільки мій dell axim x51v живе, але ж для axim'а це робочий час, тобто можна його поюзати 3 години, виключити на день, потім спокійнісінько поюзати ще 2,5-3 год. отож 6 год. для кпк -- нормально за умови наявності режиму standby, але для телефона... -- думайте самі, кому потрібен телефон з автономністю 6 годин в кращому випадку =) ціна 550, яку показали там за посиланням, нереальна -- хіба що nokia зайнялася благодійністю =) певен, в дійсності щонайменше на 30% вища. резюме: користувач кпк такого не купить (хіба сп'яну), а "телефоністові" такий монстр потрібен хіба що дівчат "лякати": зовні виглядає таки классно, на рівні nokia, але погратися й продати, і то ще тре знайти кому =)
ні, все-таки китайці на вірнім шляху.
хтось таки користується телефонами/сматрфонами/комунікаторами з linux? якими саме модельками?