Автор Гілка: Зміни на сайті docs.linux.org.ua  (Прочитано 1787 раз)

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Зараз у мене з'явилось трохи часу для того, щоб попрацювати над ДЛОУ. Час від часу на проекті обговорювались деякі проблемні моменти, котрі я спробував систематизувати та винести в одне місце. Власне, всі пропозиції розміщено на сторінці-обговоренні "Покращення сайту ДЛОУ".

Якщо хтось хоче щось додати чи змінити - буду дуже радий.
« Змінено: 2007-04-12 15:05:05 від miwa »
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Re: Зміни на сайті docs.linux.org.ua
« Відповідей #1 : 2007-04-12 18:07:47 »
Подивився. Таки шмат роботи є... Звідси питання: там є якась... м-м-м... ієрархія пріоритетів?

Матиму час - допоможу.

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Re: Зміни на сайті docs.linux.org.ua
« Відповідей #2 : 2007-04-13 19:37:50 »
Оскільки проект працює на добровільних засадах (GPL, FDL і ве таке), то ієрархію встановлюєте собі самостійно. І самостійно вибираєте, чим саме вам цікаво займатись - перекладати нові праці, вікізовувати існуючі (до речі, надзвичайно потрібна робота, котра не вимагає великих знань чи концентрації уваги, а лише часу та бажання), чи впорядковувати наявні роботи. До прикладу, на сайт потрібно закинути купу іконок - для кожної з популярних збірок + можливо, якщо не всі то більшість КДЕ-шних (типи файлів, відомі програми і т.д.)
Ну а я просто розписав те, чим планую займатись ближчим часом. А оскільки те, що я планую, суттєво зачепить проект в цілому, то попередньо я то опублікував щоб бажаючі могли висловити "за" чи "проти".
Читайте документацію - вона кермує.