Автор Гілка: Чим Vista краще ніж Лінукс, досвід спеціалістів.  (Прочитано 8439 раз)

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • дописів: 100
  • Чому саме Лінукс?

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
http://www.vista.nsk.ru/?article=4    :D ;D
Рваний боян і брудний піар. Вердикт: в топку.

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Не усміхнуло.  :-/
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • Чому саме Лінукс?
А це

(рос)"Как отговорить ставить линуксы?"
http://www.delphimaster.ru/cgi-bin/forum.pl?id=1178181667&n=3

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
А це

Це не боян, але теж не дуже смішно=) Делфікодери бояться лишитись без роботи.
Цитата
Я сам еще в линуксах полный 0 (ну ставил пару раз)
- все ясно, imho.

О-о-о... Бачу, там вже й виїзна сесія повним ходом йде=)
« Змінено: 2007-05-03 18:39:29 від Cthulhu »

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • Чому саме Лінукс?
А це

Це не боян, але теж не дуже смішно=) Делфікодери бояться лишитись без роботи.
Цитата
Я сам еще в линуксах полный 0 (ну ставил пару раз)
- все ясно, imho.

О-о-о... Бачу, там вже й виїзна сесія повним ходом йде=)

Ну я программіст на Delphi, Java, C(for embeded), Asm x86 та SQL. Зараз працюю з Delphi, то що, мені втопитися?

Praporshic

• Гість
Ну я программіст на Delphi, Java, C(for embeded), Asm x86 та SQL. Зараз працюю з Delphi, то що, мені втопитися?
Щось мені здається, що це не допоможе знайти кращу роботу.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
Ви з жабою і сі і асмом не пропадете. А от дітки за посиланням (типу гіпер-мега-делфікодери, що не осилюють лінукс) або переучаться, або підуть слідом за делфі. Все просто=)

Відсутній Andrey-UA

• Новачок
  • *
  • дописів: 14
http://www.vista.nsk.ru/?article=4    :D ;D
Ну це відомий стьоб над віндою, вже перемитий і переобговорений всюди де можна, вже нецікавий
« Змінено: 2007-05-03 21:58:53 від Andrey-UA »

Відсутній miwa

• Літератор
В цілому на дельфімайстрі зібрався народ, у котрого свої збочення^wособливості (приблизно так само, мабуть, виглядаємо й ми з їх боку зі своїми прагненнями користуватись українською мовою та ВПЗ). У них є два кити - Дельфі, котра форева, і Віндовз, котрий стільки ж (бо без нього перший кит буде викинутим на пісок). А все інше, відповідно, - "маст дай". Пишу так, бо сам свого часу доволі тривалий час там регуляно появлявся (десь в районі 2000-2002 років).

З приводу, про між іншим, "Delphi must die" - порадьте, будь ласка, інструмент для формування звітів на основі вибірок з баз даних, котрий дозволяє відносно легко формувати ці самі звіти. Для win32/Delphi це, наприклад, FreeReport.

З.І. В числі іншого сам програмую на Delphi. Топитись не збираюсь. Далеко не найгірший існтрумент для малювання клієнтських програм для роботи з базами даних, якщо клієнт "не влізає" в веб-оглядач. Хоча якщо хто порадись щось що може малювати звіти під Юніксами - заміню, оскільки Дельфі - єдина причина, по котрій на одному з комп'ютерів у мене ще стоїть вінда.

З.З.І. Шоста версія Дельфі поширювалась безкоштовно для персонального вжитку (це випереджувальна відповідь на "ліцензійні" закиди).

Хм. А ЩОДО не хоче обробляти ескейп-послідовності  :-/
«
»
« Змінено: 2007-05-04 11:52:33 від miwa »

zzandy

• Гість
З.З.І. Шоста версія Дельфі поширювалась безкоштовно для персонального вжитку (це випереджувальна відповідь на "ліцензійні" закиди).

Наскілки я розумію, ви репорти з бази і клієнти, які не влязать в експлорер робите не для власної втіхи. Якщо так, то ліцензійні закиди ви не випередили.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
В цілому на дельфімайстрі зібрався народ, у котрого свої збочення^wособливості (приблизно так само, мабуть, виглядаємо й ми з їх боку зі своїми прагненнями користуватись українською мовою та ВПЗ).
У делфістів - тоталітарно-пропагандистська база, що влазить в захалявну брошуру. У нас - релігія зі своїми святими та священними книгами, докладний виклад якої займає вісім університетських семестрів ;D ;D ;D

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Тю чого топитись, Борланд випускає таку штуку як Kylix для лінукс - тіки я не знаю, це Делфі чи С++ - у Борланда останнім часом  різниця стирається. Сам не бачив як вона виглядає, але дозволяє скомпілити прогу, написану під вінду, під лінуксом (за певних умов).
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
Тю чого топитись, Борланд випускає таку штуку як Kylix для лінукс - тіки я не знаю, це Делфі чи С++ - у Борланда останнім часом  різниця стирається. Сам не бачив як вона виглядає, але дозволяє скомпілити прогу, написану під вінду, під лінуксом (за певних умов).
Делфі під вінду ще можна користуватись, хоча цяцька для тих, хто не осилив MFC, winapi, чи в гіршому випадку .net. На протязі всього мого недовгого спілкування з Kylix-ом мене сильно тошнило, а коли це чудо мені згенерило бінарник під метр розміром (для програмки на рівні helloworld), мені зовсім погано стало. До речі, під вінду розміри бінарників теж дуже не хилі виходять.

Відсутній miwa

• Літератор

Наскілки я розумію, ви репорти з бази і клієнти, які не влязать в експлорер робите не для власної втіхи. Якщо так, то ліцензійні закиди ви не випередили.
Не зовсім. Джерельний код - хоч вчора під ГПЛ (а кому він треба без мене?) і писався для саморозвитку, а продається підтримка.

Цитата
Делфі під вінду ще можна користуватись, хоча цяцька для тих, хто не осилив MFC, winapi, чи в гіршому випадку .net.
Клієнт БД на winapi? "Пан знається на збоченнях" (с)

Цитата
Борланд випускає таку штуку як Kylix для лінукс - тіки я не знаю, це Делфі чи С++
Дельфі. Тільки не випускає, а випускала - проект захирів. І у них головна ідея, ЯМНЗП, - скомпілювати віндозну .exe-шку, а потім прикрутити до неї вайновську лібу  ::)

Так що краще lazarus поколупати.
« Змінено: 2007-05-04 15:32:41 від miwa »