Інша справа, що зараз це вже дещо більше. Але, можливо, саме завдяки таким драконівським правилам?
Вiтаю! Шановна адмiнiстрацiя, скажiть будь ласка, чому на цьому сайтi така катигорична заборона використання росiйськоi мови? В украiнi напевне бiльшiсть населення спiлкуэться росiйською, а всi украiномовнi чудово розумiють росiйську. Даються в знаки часи радянськоi влади, коли росiйська була основною. Менi наприклад дуже важко користуватись украiнською, хоча маю громадянство Украiни. Цей сайт маэ тематику ос Linux та open source. До чого тут полiтика? Дякую за увагу.
Well, Mr. Smith may post in English as well
не бачу потреби обмежувати використання мови на загальноукраїнському ресурсі.Мені здається шо це обмеження відлякує потенційних користувачів, які б не проти поспілкуватись про використання лінукс в українських реаліях, але оте спливаюче вікно "говори тільки українською!", яке вискакує по першій російській букві, просто відбиває їм натхнення сюди заходити. Ну і йде собі геть на інші-чужі сайти, більш лояльні. :|Якби тут тусувалось шодня сотня дюдей, то можна було б робити розподіл по мовній ознаці.А коли тут від сили десять чоловік за день одних й тих самих - то таке собі варіння у власному соусі виходить, від якого нудно стає. Хай би чайники більше писали - і то веселіше б було.Не знаю під які проекти LOU створювався, і яке завдання зараз бачить його адміністрація, але моя вам порада - заберіть то мовне обмеження для форуму, дайте людем можливість вільно спілкуватись про вільне ПЗ, тою мовою якою їм зручніше - це підніме відвідуваність а значить дасть друге дихання цілому сайту. Форум LOU - найбільш живий зі всіх перечислених вище проектів, це треба використати і розвивати далі. Можете обмежити використання мови в якихось певних ділянках сайту (документація, статті, новини, інше) але загальна балачка повнинна бути без мовних обмежень.
сумніваюся, що з дозволом російської якість контенту покращиться і буде більше користувачів-нефлеймерів.