Цитата: DalekiyObriy від 2007-07-10 23:32:11[майже провокація]запустіть собі kopete і не мучайтесь[кінець майже провокації] Піддався на провокацію. Дякую. Поставив Kopete, поки що працює.
[майже провокація]запустіть собі kopete і не мучайтесь[кінець майже провокації]
коли свого часу у копиті мені знадобилась історія повідомлень, я її не знайшов
Е, я теж хочу похоліварити.Просто заради справедливості хочу сказати, що справжні джедаї використовують жабер з транспортами, і є такі чудові клієнти (в порядку спадання чудовості): gajim, psi (Qt, а так нормально), tkabber (за функціоналом був би зверху, але виглядає ще гірше за psi) 8-)
Просто заради cправедливості, історія повідомлень у копиті є.
Стосовно kopete vs licq - розчарую Михайла. Він в мене єдиний з ким я не можу нормально спілкуватись з копита та підгіну.
ЦитатаПросто заради cправедливості, історія повідомлень у копиті є. Вірю. Підкажіть лише, де її знайти.
ІМХО, очевидність - один з принципів юзабіліті
Цитата: rangel від 2007-07-12 10:23:08ІМХО, очевидність - один з принципів юзабілітіЦе провокація G vs K? +1
та який флейм може бути, я під ґномом, але юзаю теж копито. ТАм дійсно дефолтні налаштування дивні, неочевидні. Однак сама прога дуже непогана, навіть незважаючи на потворні смайлики.
Нє... тру джедаї юзають джаббер із транспортом . Як клієнт - PSI, але потребує напильника. І доставляння смайлів .
По роботі часто доводиться переходити з Linux до віндовоза, тому PSI .