Автор Гілка: Звершилось  (Прочитано 7738 раз)

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Re: Звершилось
« Відповідей #15 : 2007-05-24 16:17:30 »
Цитата
[жж-offtopic]Хто-небудь грав в Battle for Wesnoth? Я вчора поставив, дай, думаю, GPL-ну іграшку подивлюсь... і прорубався до шостої ранку. Класна цяцька. [/жж-offtopic]
Була б взагалі безподобна, якби в ній пошкодження не було засновано на якійсь ймовірності. Випадково дослідив, коли зберігався перед якоюсь сурйозною битвою, що у ідентичних умовах можна запросто як втратити всю армію, так і виграти битву взагалі без втрат (ну як мінімум юніти залишаться живі, "хоча здоров'я того в них вже не буде" (с) ). А в такому випадку дуже легко скотитись до "гри" по типу
зберігся;
 вдарив;
if [не задоволений результатом];
  then відновитись
 fi
От якби не це - була б тверда вісімка по десятибальній системі (вище у моїй системі оцінок стоять лише "Герої меча і магії - 3" з дев'яткою).
« Змінено: 2007-05-24 16:24:03 від miwa »
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #16 : 2007-05-24 18:00:18 »
ЗІ [жж-offtopic]Хто-небудь грав в Battle for Wesnoth? Я вчора поставив, дай, думаю, GPL-ну іграшку подивлюсь... і прорубався до шостої ранку. Класна цяцька. [/жж-offtopic]
Було таке ;). Але я вже відсів. Хоча запускати боюся, бо знов буде...
« Змінено: 2007-05-24 18:04:03 від ISBear »

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #17 : 2007-05-24 18:15:17 »
Була б взагалі безподобна, якби в ній пошкодження не було засновано на якійсь ймовірності.
А по-моєму так навіть краще. Хоча досвіду я не маю ::)

Єдина гра такого типу, в яку грав - це перша цивілізація, а там так юніти поводять себе так само... до цих пір, як ностальгія находить, її інколи в dosemu ганяю=)
« Змінено: 2007-05-24 18:18:46 від Cthulhu »

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #18 : 2007-08-09 16:00:58 »
А я не те, що  досему поставити не можу - в мене й вино глючить собака: не можу примусити його перестати робити власні шрифти і користуватись стандартними офтопіковим.
Мабуть розробники вирішили: досить вам в вінапі гратись, бо мізки стануть малесенькі, мов в Балмера.
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.