Автор Гілка: Парадокс.  (Прочитано 1114 раз)

Відсутній bigtroll

• Кореспондент
  • дописів: 108
  • Ось так.
Парадокс.
« : 2007-11-15 19:03:40 »
Fedora 6 була поставлена на комп на проці амд з мат. платою на базі чипсету віа і відео нвідіа. Вставив цей диск в інший комп де прой целерон відео аті чипсет теж віа  але на 2-3 роки новіший. Включаю комп але забуваю в біосі вказати з якого диску грузитися і загружається лінукс без Х і тут же пропонує настрояти Х я погоджуюсь і через хвилину заходжу в Х та нормально працюю. Я до цього думав що це не можливо тим більше що коли був встановлений асп 10 і я поміняв мамку на подібному чипсеті то лінукс незавантажисся. Як це пояснити?

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Re: Парадокс.
« Відповідей #1 : 2007-11-15 19:14:44 »
Як це пояснити?
А що тут пояснювати? І так все зрозуміло.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #2 : 2007-11-15 20:13:34 »
правильно написав один дядько, що глючний дистрибутив може зіпсувати враження від хорошої операційної системи. Однак, немає можливості позбавити світ від глючних дистрів.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній PAL

• Графоман
  • дописів: 317
  • Just linux admin
« Відповідей #3 : 2007-11-16 12:25:28 »
Насправді, чи буде вантажитись ОС після зміни материнки, чи ні, насамперед залежить, чи є підтримка хоч би IDE/SATA для даного чипсету. На нові материнки дуже часто ставлять занові чипи,  підтримка яких не завжди й у насвіжішому ядрі є  :(

Відсутній Вуйко з полонини

• Кореспондент
  • дописів: 181
« Відповідей #4 : 2007-11-17 00:22:29 »
Якщо було ядро ґенерік, то немає нічого дивного що запустилося. А от якби hand-made....... ;)
"Don't waste your time or time will waste you" Matthew Bellamy

bigtroll(Guest)

• Гість
« Відповідей #5 : 2007-11-18 18:51:58 »
Ядро дійсно було з дистру.