Про Київ не знаю, а от у Дніпропетровську Motorola A1200e, Z6 та V8 можна знайти без особливих проблем - просто походити по магазинах.
Хочу собі телефон із Лінуксом. Наскільки реально таке купити в Києві. Скільки треба грошей?
Цитата: nightwalker від 2008-01-05 18:03:09Хочу собі телефон із Лінуксом. Наскільки реально таке купити в Києві. Скільки треба грошей?А чому саме ви хочете телефон саме з Лінуксом? Чим зумовлено таке бажання? Бо я вже створював подібну тему (LinuxMoto, могли-б почитати перед тим, як писати цю) і після обговорень вирішив що варто добре подумати перед тим як таке купувати. Все-таки Лінукс на телефоні поки-що не те, що і Лінукс на ПК.Щодо грошей - 2к-3к наших, точніше на www.price.ua
знайти щось краще, між вищезгадані Мотороли...
Навіть зараз не можу знайти вашу тему...
Скажіть, Сергію, що ви добиваєтеся зі свого Мотора А1200е такого особливого, чого не можна добитися на інших, сумірних за ціною, телефонах? І що потрібно мати саме на телефоні. Бо я читаю характеристики, описи на http://www.mobile-review.com, то там нічого особливого не побачив, а потрогати руками такий апарат не доводилося.
Якщо чесно - зараз взагалі відпадає бажання купувати будь-який смарт, так-як виникло інше бажання купити бука. Щоправда, це на не зовсім близьке майбутнє. І, можливо, хтось підкаже якусь модель не noname, без Вісти на борту в межах 3500 грн.
Мені телефон потрібен дуже рідко, а от пристрій, мобільніший за лептоп, з якого я можу адмініструвати сервер - це вагомий аргумент.
Пристрій, з якого можна когось хакнути 8-) "Міцний горішок 4" в реалі, от тільки залишилося знайти чолов"ягу, який-би виживав після випадання з машини, і після цього міг вправно всіх мутузити.
Ну, якщо до цього вже пішло - маючи веб інтерфейс, можна адмініструвати і зі звичайного жабо-телефона, через міні-Оперу. Особисто я тепер знаю що мені така штука не потрібна - я і так нічого не адмініструю. А все інше - можна взяти і зі звичайного апарату.
Між іншим, Сергію, перепрошивши телефон ви не втратили ніяких оригінальних його функцій?
а от вправно мутузити - це я вмію
Ага. От так мені й дали почепити веб-пику на сервер з вартістю простою 500$ за хвилину.
Тоді питання ще одне: а скільки часу ви витрачали на пошук документації, прошивок, іншого ПЗ? Скільки часу йшло на те, щоб розібратися з цим Генту в кишені? Які обсяги даних доводилося тягати з Інету? І скільки часу потрачу я, враховуючи те, що маю невеликий досвід роботи з Лінуксом.
А що-ж ви таке цікаве адмініструєте?
Без досить глибоких знань системи цей апарат зовсім не цікавий.