Мені найбільш цікавими наразі є C, C# (mono) та Python. На скільки я розумію:-- С у комерції використовується переважно для написання системного програмного забезпечення, що мене _дуже_ цікавить, але я не маю достатньо знань, в основному через відсутність практики.-- C++ -- <чоловічий статевий орган>ня, замість неї в якості С-подібної ООП мови обрав C#.
-- C#/Mono ще не не цікавить софтверні компанії так, як скажімо, Java.
-- Python -- чудова кросплатформова мова для швидких методологій розробки програмного забезпечення, яка мені дуже подобається, але через якийсь час я почав розуміти одну річ: що більше я пишу на Python`і, то гіршим програмістом стаю, бо перестаю розуміти елементарні і в той же час, фундаментальні речі.
Власне, ось питання: де мені з такими заморочками шукати роботу?
Чи варто забити на Mono, і взятись за вивчення на Java, котра мене чомусь не дуже приваблює (наразі важко сказати чому)?
Головні умови дві:-- Лише Linux!
-- Треба, щоб я міг рости професійно (тому мені трохи не подобаються Python та Java).
2. Майкрософт взяв за мету створити щось наподобі Яви. І зараз ним у шарп вкладаються величезні інвестиціїї.
3. На разі я беру участь у великому проекті по створенню кросплатформенного ПЗ. І весь код постійно проходить тестування як під ОС вінда, так і під лінухом у моно. На початку року моно було версії 1.29, на разі вже версія 1.9. Його фінансують серйозні організації, ходять чутки, що навіть Гейтс приклав туда свої руки. І що я можу скзати на рахунок моно - на дотнеті під віндою програма може чудово працювати, а під моно виникають труднощі.
Перша за все усім щиро дякую за відповіді!
Попросив розповісти про нинішній стан ринку, а ви, як завжди, почали холіварити (і не треба виправдовуватись!).
-- C++ -- <чоловічий статевий орган>ня, замість неї в якості С-подібної ООП мови обрав C#.
Python, Java, .Net -- їй Богу, хороші речі, тільки, як я вже писав, вони туплять, і не намагайтесь довести мені протилежного, бо навіть якщо це не так, я мушу зрозуміти це сам.
Все, що я хотів би -- це бодай загальні рекомендації від людей, що вже крутяться у тому середовищі. Дякую!
Мені вчити Java?
п. Євгеній, я вже давно зрозумів, що Ви умієте користуватись "повноваженнями", але питання було до розробників, а не адміністраторів (вашу компетенцію під сумнів ніхто не ставить) з бодай якимсь досвідом крутіння у тому середовищі.
І, як завжди, усі потранділи ні про що, і відповіді, звісно ж, не дали! Головне -- це випендритись, і похоліварити, а не допомогти, чи не так?