Автор Гілка: джабосервер  (Прочитано 1997 раз)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
джабосервер
« : 2008-06-15 12:05:32 »
Коли реєструвався на jabber.te.ua - то було лише альтернатива ICQ, але зараз більша частина мого мережевого спілкування проходить саме через джабу. Сервер нерідко підводить - попросту не функціонує, тобто не з'єднує. Пінг на нього, як не дивно, проходить.
Яку порадите альтернативу - якщо радимите gmail, то кажіть як подружити з ним Kopete - в мене не вийшло.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
Re: джабосервер
« Відповідей #1 : 2008-06-15 15:31:54 »
Коли реєструвався на jabber.te.ua - то було лише альтернатива ICQ, але зараз більша частина мого мережевого спілкування проходить саме через джабу. Сервер нерідко підводить - попросту не функціонує, тобто не з'єднує. Пінг на нього, як не дивно, проходить.
Яку порадите альтернативу - якщо радимите gmail, то кажіть як подружити з ним Kopete - в мене не вийшло.
Вже кілька років використовую jabber.net.ua, проблем не пригадую. Також багато друзів і знайомих використовують jabber.kiev.ua.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #2 : 2008-06-15 16:49:38 »
Цитата
(19:37:07)  Татко Лавкрафт:  Мен, а чому ти мені запропонував jabber.te.ua? Чим тобі кислий jabber.kiev.ua?
(19:45:45)  Фрімен:  падає регулярно
Ось так-то, малятки.
« Змінено: 2008-06-15 17:11:11 від Piktor »
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Михайло Даниленко

• Гість
« Відповідей #3 : 2008-06-15 22:24:14 »
Стосовно регулярно - то перебільшення, але іноді буває (періодами, десь раз на три квартали). te.ua  лежить значно регулярніше. Але jit там із глюком - не видно статусу інших.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #4 : 2008-06-16 12:11:43 »
юзаю лише gmail — ніколи не підводив+дозволяє чатитись навіть без клієнта, через веб-інтерфейс пошти+server-side history (не використовую, але деяким подобається). А як подружити з ним kopete, підкаже Великий Брат:
http://wiki.kde.org/tiki-index.php?page=Google+Talk+support
« Змінено: 2008-06-16 12:13:11 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"