Автор Гілка: Райзер — таки вбивця?  (Прочитано 6917 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Райзер — таки вбивця?
« : 2008-06-09 00:26:20 »
PL: http://linuxnews.pl/hans-reiser-chce-pokazac-miejsce-ukrycia-ciala-swojej-zony/
EN: http://blog.wired.com/27bstroke6/2008/06/hans-reiser-off.html

За посиланнями йдеться про те, що Ганс Райзер обіцяє показати місце, де він сховав тіло дружини в обмін на пом’якшення вироку з 25 до 15 років.
« Змінено: 2008-06-09 11:14:45 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • linux kettle
Re: Райзер — таки вбивця
« Відповідей #1 : 2008-06-09 00:44:14 »
Ну і де там написано, що він "обіцяє"? Це йому обіцяють скостити 10 років сроку, якщо розкається і покаже тіло.

Цитата
Under the plan, Reiser's cooperation could reduce his April conviction from first-degree murder to second degree. A second-degree conviction in California carries a mandatory 15-to-life sentence.

Цитата
"The only real leverage he has is if he can provide a body," the source said. "He really doesn't have any options left. Even if he won a retrial somehow, he'd likely be convicted."

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • linux kettle
« Відповідей #2 : 2008-06-09 00:52:39 »
І ще:
Цитата
The source also cautioned that it remains to be seen whether Reiser would follow through with the proposal.

Тому не треба нести дурниць і ставити такі заголовки. Винним він себе поки не визнав, і поки що про цю угоду ніяк не висловився. Якщо справді покаже тіло - тоді, звичайно, всі питання відпадуть. Якщо ж не покаже - скоріше за все, просто не знає де воно. Я б на подібну пропозицію погодився. Втрачати в такій ситуації все одно нічого.

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • linux kettle
« Відповідей #3 : 2008-06-09 01:38:41 »
Е-е-е... прошу пробачення за різкість. Спробував осилити польский текст. Схоже, якийсь тамтешній пан оригінальну статтю не читаючи заслешдотив, і ви в такому вигляді це й подали. Тому мій вислів про дурниці можете передати туди в коментарі (ви, здається, польскою добре володієте) :)

Відсутній vanessa

• Графоман
  • дописів: 468
« Відповідей #4 : 2008-06-09 11:02:28 »
можливо в даному випадку права наша міліція: нема тіла - нема діла

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #5 : 2008-06-09 11:15:55 »
Е-е-е... прошу пробачення за різкість. Спробував осилити польский текст. Схоже, якийсь тамтешній пан оригінальну статтю не читаючи заслешдотив, і ви в такому вигляді це й подали. Тому мій вислів про дурниці можете передати туди в коментарі (ви, здається, польскою добре володієте) :)
та вже хтось написав. я дійсно англійський текст переглянув по діагоналі. додав знак питання в заголовок :)
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
Re: Райзер — таки вбивця?
« Відповідей #6 : 2008-06-09 13:08:53 »
З заголовку вирішив, що він вбив NTFS а тут дружину...
Щось я не зрозумів: де тут навколокомп'ютерна балачка?
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • linux kettle
« Відповідей #7 : 2008-06-09 13:14:14 »
Райзер, до вашого відома, один з авторів reiserfs і reiser4. Доля цих розробок, очевидно, пов'язана з подальшою долею головного автора.

• Літератор
« Відповідей #8 : 2008-06-09 13:26:35 »
Колись один БСД-шник казав мені не користуватись лінуксом бо його ніби "комуняка" створив. От тепер бачу, що використовувати доведелься лише 3-тю екстюху.
Посто жах...
Ну я ще розумію сусіда забити за межу, але дружину...
То від чого це в нього дах поїхав?

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • linux kettle
« Відповідей #9 : 2008-06-09 13:40:34 »
Колись один БСД-шник казав мені не користуватись лінуксом бо його ніби "комуняка" створив.
Не спілкуйтесь на ніч з бсдшниками, то дуже химерні люди=)

От тепер бачу, що використовувати доведелься лише 3-тю екстюху.
З фс, думаю, нічого не станеться. Як reiser3 була в ядрі, так і лишиться. Як були тулзи майже в кожному дистрибутиві, так і лишаться. Питання, що буде з reiser4?

Посто жах...
Ну я ще розумію сусіда забити за межу, але дружину...
То від чого це в нього дах поїхав?
Там взагалі історія темна. Присяжні визнали його винним, але сам Райзер не зізнався, тобто чи вбивав він когось взагалі - під великим питанням. Якщо в мене спитають, кому я більше вірю - автору фс, що в мене дома в корені, чи дванадцятьом громадянам найдемократичнішої країни, яким захотілось погратись в правосуддя - я відповім, що більше вірю автору.

Якщо зізнається і покаже тіло - питань не лишиться. Якщо ж ні... добре, що хоч не розстріляють. Хоча в такому віці 25 років майже напевне перетворяться на довічне.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #10 : 2008-06-09 16:13:32 »
Off-topic:

Цитата
Балачки
Погода, настрій, капуста й королі... Тема вільна, допускається помірний флейм.
капуста й королі

• Літератор
« Відповідей #11 : 2008-06-09 18:22:42 »
Цитата
The boy, in letters to his father last year, asked his dad why he "hid" his mother
Щось я не второпав: на цьому побудовне звинувачення?
Вони там що - взагалі всі користувачі Windows (не буду вголос називати дану форму олігофренії).

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
« Відповідей #12 : 2008-06-09 19:55:50 »
Off-topic:
капуста й королі
Давайте не будем про політику.  :-X
[Fedora Linux]

Praporshic

• Гість
« Відповідей #13 : 2008-06-10 01:17:26 »
Точно не будемо. Я щойно повернувся з Києва але вже встиг повечеряти. Якщо хтось спробує зіпсувати мені травлення політикою - буде розстріляний з крупнокаліберного плюсомета за замах на життя модератора.

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • linux kettle
« Відповідей #14 : 2008-06-10 01:48:38 »
Точно не будемо. Я щойно повернувся з Києва але вже встиг повечеряти. Якщо хтось спробує зіпсувати мені травлення політикою - буде розстріляний з крупнокаліберного плюсомета за замах на життя модератора.
Пффф... А ви в курсі чуток про те, що Ніна Райзер працює на ФСБ і зараз перебуває в Пітері?