Under the plan, Reiser's cooperation could reduce his April conviction from first-degree murder to second degree. A second-degree conviction in California carries a mandatory 15-to-life sentence.
"The only real leverage he has is if he can provide a body," the source said. "He really doesn't have any options left. Even if he won a retrial somehow, he'd likely be convicted."
The source also cautioned that it remains to be seen whether Reiser would follow through with the proposal.
Е-е-е... прошу пробачення за різкість. Спробував осилити польский текст. Схоже, якийсь тамтешній пан оригінальну статтю не читаючи заслешдотив, і ви в такому вигляді це й подали. Тому мій вислів про дурниці можете передати туди в коментарі (ви, здається, польскою добре володієте)
З заголовку вирішив, що він вбив NTFS а тут дружину...Щось я не зрозумів: де тут навколокомп'ютерна балачка?
Колись один БСД-шник казав мені не користуватись лінуксом бо його ніби "комуняка" створив.
От тепер бачу, що використовувати доведелься лише 3-тю екстюху.
Посто жах...Ну я ще розумію сусіда забити за межу, але дружину... То від чого це в нього дах поїхав?
БалачкиПогода, настрій, капуста й королі... Тема вільна, допускається помірний флейм.
The boy, in letters to his father last year, asked his dad why he "hid" his mother
капуста й королі
Точно не будемо. Я щойно повернувся з Києва але вже встиг повечеряти. Якщо хтось спробує зіпсувати мені травлення політикою - буде розстріляний з крупнокаліберного плюсомета за замах на життя модератора.