Проголосувало: 17
бо хочу похоліварити зовсім про інше.
клавіні
BTW, ЦитатаклавініНу ти зрозумів, так?=)Модератори, підправте хтось заголовок, а то висить прямо на головній сторінці.
Взагалі-то я мав на увазі "клавіші навігації" - пальцем промазав
Розмістив в балачках, бо хочу похоліварити зовсім про інше.Бачив сього дні делтфійську прогу, яка робить те саме, що й моя (майже) - така купа елементів керування...А в моїй лише меню і все інше керується клавішами (ну ще крутити мишкою можна). Думаю... оце так сформувуася в мене підхід до програмування під лінуксом...
Чи в вас лінуксова версія дельфи?
P. S. /me подумав, що такій людині не можна довіряти плюсомета - бо страждатимуть невинні.
Цитата: Piktor від 2008-07-09 21:06:40P. S. /me подумав, що такій людині не можна довіряти плюсомета - бо страждатимуть невинні.| World Evil -- такій тим паче...
Цитата: Owl від 2008-07-09 21:06:40P. S. /me подумав, що такій людині не можна довіряти плюсомета - бо страждатимуть невинні.| World Evil -- такій тим паче...
At least I admit it=)
Off-topic:Цитата: gvy від 2008-07-14 11:05:35Цитата: Owl від 2008-07-09 21:06:40P. S. /me подумав, що такій людині не можна довіряти плюсомета - бо страждатимуть невинні.| World Evil -- такій тим паче...Маєте щось проти мене як модератора, чиWorld Evil на моїй машині як альтернативної системи? Як на мене - кращеий емулятор World Evil - є сама World Evil, а я, інколи, не проти запустити іграшку-другу.Проти процитованого судження з таким підписом (як й за називання речей їхніми іменами).Oh well.