Автор Гілка: Смартфон і модем ADSL  (Прочитано 3653 раз)

Відсутній btr

• Письменник
  • дописів: 654
Може, хтось робив, або бачив, як роблять, а може знає, як зробити. Чи можна під'єднати смартфон до ADSL, щоб по міні-USB забрати з нього інтернет. Цікавить як Symbian, так і Windows Moble.

Мухомор

• Гість
Re: Смартфон і модем ADSL
« Відповідей #1 : 2008-09-29 08:55:48 »
Тут люди не знають, як до відкритого Лінукса почепити деякі залізяки, а ви питаєте, як почепити їх до закритих смартОСів. Ну, хіба-що M$ змилується, і викладе сирці своєї поробки, щоб ви могли написати відповідну софтину.

Відсутній Nazarium

• Новачок
  • *
  • дописів: 42
  • Debian Lenny
« Відповідей #2 : 2008-09-30 13:07:48 »
А якщо не секрет, навіщо це вам?

Відсутній btr

• Письменник
« Відповідей #3 : 2008-09-30 13:19:33 »
Щоб використати смартфон для закачки вночі. Комп шумить і хоче їсти.

Відсутній PAL

• Графоман
  • дописів: 317
  • Just linux admin
« Відповідей #4 : 2008-09-30 14:55:43 »
Взагалі телефони не призначені для такого режиму роботи. Не витримає довго.

Найкращим рішенням буде зібрати "тихого" компа, з безкулерним БЖ  та спеціалізованою материнкою (без кулерів).

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • linux kettle
« Відповідей #5 : 2008-09-30 15:17:26 »
Взагалі телефони не призначені для такого режиму роботи. Не витримає довго.

Найкращим рішенням буде зібрати "тихого" компа, з безкулерним БЖ  та спеціалізованою материнкою (без кулерів).
Угу, або купити роутер і не мучитись. Кажу зі свіжого досвіду користування цим класом пристроїв.

Відсутній btr

• Письменник
« Відповідей #6 : 2008-09-30 15:30:36 »
Угу, або купити роутер і не мучитись. Кажу зі свіжого досвіду користування цим класом пристроїв.

Ану отут розкажіть щось, бо я нічого не знаю.

Відсутній btr

• Письменник
« Відповідей #7 : 2008-09-30 15:32:24 »
Взагалі телефони не призначені для такого режиму роботи.

А в чому може бути проблема? Ніби нічого не крутиться, не стирається.

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • linux kettle
« Відповідей #8 : 2008-09-30 15:59:30 »

Ану отут розкажіть щось, бо я нічого не знаю.
Купується дівайс (в мому випадку - Asus WL-500GP, але то мені ще кров з носа wi-fi треба був), підключається USB-вінт, ставиться OpenWRT і качається приємним душі способом. Прошивку можна й не міняти - у вказаного пристрою дефолтна теж вміє всяке качати. Сам я OpenWRT ще не ставив, часу не було.

Відсутній btr

• Письменник
« Відповідей #9 : 2008-10-01 08:09:53 »
Можливо, це гарне рішення. Смартфон ж має одну суттєву перевагу - його не треба купувати.

Мухомор

• Гість
« Відповідей #10 : 2008-10-01 14:38:13 »
Можливо, це гарне рішення. Смартфон ж має одну суттєву перевагу - його не треба купувати.
І купу недоліків...

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • linux kettle
« Відповідей #11 : 2008-10-01 15:16:40 »
Це не той клас задач, для яких смартфон призначений - а роутери порівняно недорогі. Врешті, якщо жаба вже дуже сильно давить, можна знайти на смітнику (чи купити за дві пляшки "Ефеса") древній тазік і засетапити то все на ньому. Тільки вони інколи дико шумлять.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #12 : 2008-10-01 21:38:35 »
в сенсі не треба? смартфони на деревах ростуть? мені здається, це досить недешева інвестиція порівняно з рутером.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Мухомор

• Гість
« Відповідей #13 : 2008-10-01 22:32:13 »
в сенсі не треба? смартфони на деревах ростуть? мені здається, це досить недешева інвестиція порівняно з рутером.
Гм. Нещодавно бачив смартфонове дерево. Щоправда, там росли апарати з Вікна Мобайл. Помочився під те дерево.
По темі: є вже в пана наявний смарт, засим не треба купувати. Чи, може, він їх десь краде - і таке буває.

Відсутній btr

• Письменник
« Відповідей #14 : 2008-10-02 09:38:59 »

Ну я ж питався досить конкретно - як використати смартфон, а не як обійтися без компа. Звідси варто було б догадатися, що він в мене вже є.