Автор Гілка: Дивна поведінка Iceweasel на LOU  (Прочитано 3389 раз)

Praporshic

• Гість
Останнім часом помічаю дивну поведінку Iceweasel з Lenny на форумі. Коли щось роблю, навіть просто на головну сторінку форуму лізу, усі ікси починають дико гальмувати. Таке враження, що через якийсь скрипт. Ніхто не має думки, чому воно так? Лізу на інший форум з YaBB 2.1 - там все добре...

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Re: Дивна поведінка Iceweasel на LOU
« Відповідей #1 : 2008-11-07 09:01:00 »
Є таке. Щоправда, тільки коли відкриває чотири, п'ять чи більше вкладок в ЛОУ. Те саме робить ФФ3 під офтопом на роботі.
P. S. Чи в пана не третій?
« Змінено: 2008-11-07 09:02:31 від Piktor »
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #2 : 2008-11-07 09:45:37 »
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; uk-UA; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092814 Iceweasel/3.0.3 (Debian-3.0.3-3)Але ефект спостерігається навіть при одній відкритій вкладці.

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #3 : 2008-11-07 17:48:44 »
А в мене, так взагалі (тільки-но помітив, бо ніяк не міг змусити себе погодитися з ліцензійною угодою) у Mandriva взагалі не запускається Firefox з українським перекладом (а ви кажете «коржики»  ;D). Пише:
Цитата
Помилка синтаксичного аналізу XML: незакритий маркер
Адреса: chrome://browser/content/browser.xul
Рядок 1193, символ 7:      <toolbarbutton id="print-button" class="toolbarbutton-1 chromeclass-toolbar-additional"
------^
Достеменно змова фанів Opera з фанами Konqueror. ;)
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • linux kettle
« Відповідей #4 : 2008-11-07 17:56:37 »
А в мене, так взагалі (тільки-но помітив, бо ніяк не міг змусити себе погодитися з ліцензійною угодою) у Mandriva взагалі не запускається Firefox з українським перекладом (а ви кажете «коржики»  ;D).
Flame:
Ключове слово "Mandriva"=))

Переклад тепер збирається разом з ff і його версія повинна віповідати версії ff (наприклад, переклад rc не сумісний з перекладом 3.0, ще десь між мінорними версіями були зміни). Тобто локально встановлений переклад використовувати не варто, тоді доведеться його кожен раз ручками оновлювати - принаймні, слідкувати за цим самому. Тільки з репозиторію. Якщо переклад ставили звідти, то це таки Mandriva.

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #5 : 2008-11-07 18:12:45 »
Таки Mandriva, разом з перекладачами ff. Розробники дистрибутива вирішили виконати ваші настанови і замість застарілої стабільної версії втулили ту, яку перекладачі виклали як експериментальну. Версії збіглися (3.0.3) і з точки зору супровідників все стало гаразд. Доведеться писати повідомлення про ваду...
Для лисоманів: у разі виявлення такої помилки (а пакунок локалізації ff встановлюється разом з українською локаллю), знесіть к бісу пакунок firefox-uk, потім вам доведеться пошукати на сайті ff переклад (це вам не комбайн якийсь, а зручна основа для написання додатків :)).
По темі: у мене ff не гальмує X (хоча жере по мегабайту-три на вкладку — 12 вкладок з LOU).
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • linux kettle
« Відповідей #6 : 2008-11-07 18:32:24 »
Off-topic:
Розробники дистрибутива вирішили виконати ваші настанови
Ай, та ж не мої, я тепер просто здаля спостерігаю за процесом  ::)

Lyx

• Гість
« Відповідей #7 : 2008-11-07 19:05:11 »
Останнім часом помічаю дивну поведінку Iceweasel з Lenny на форумі. Коли щось роблю, навіть просто на головну сторінку форуму лізу, усі ікси починають дико гальмувати. Таке враження, що через якийсь скрипт. Ніхто не має думки, чому воно так? Лізу на інший форум з YaBB 2.1 - там все добре...
Буває й не таке, раджу відкотити до більш раньої версії.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #8 : 2008-11-07 22:26:13 »
Проблема в тому, що я можу відкотитись хіба що на 2.0 - це вже третє чи якесь там оновлення, з цим багом. Пакунок знайти буде складно. Оце думаю, може багрепорт надіслати.... Останній раз на мого листа відреагували доволі жваво...

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #9 : 2008-11-07 22:47:47 »
Повертаючись до неадекватної поведінки Iceweacel у Lenny - маю схожий клопіт при роботі з Zoneminder'ом. При чому навіть не потрібно відкривати кілька вкладок, чи працювати у програмі - достатньо просто відкрити першу сторінку і зачекати кілька хвилин. Також Lenny.
Читайте документацію - вона кермує.

Lyx

• Гість
« Відповідей #10 : 2008-11-08 02:02:53 »
Знайшов 3.0.1. Відразу признаюсь — джерело, там ж можна пошукати інші версії, — це не проблема.

Lyx

• Гість
« Відповідей #11 : 2008-11-08 02:05:24 »
Чи це усі версії третього «покоління» так?

Praporshic

• Гість
« Відповідей #12 : 2008-11-08 11:07:06 »
Чи це усі версії третього «покоління» так?
На превеликий жаль - так... Користуюсь Konqueror з KDE4
« Змінено: 2008-11-08 11:07:34 від Praporshic »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #13 : 2008-11-19 22:37:04 »
Перемкнуся з улюбленої gray на стандартну тему оформлення. Гальма зникли....