Автор Гілка: Інформація по налаштуванню хостинг-сервера  (Прочитано 3455 раз)

Відсутній linex

• Дописувач
  • **
  • дописів: 55
  • I Love YaBB 2!
Порекомендуйте будь-ласка книги, в яких є описані різні методики налаштування серверів на лінукс для надання хостинг-послуг. Або взагалі, які є джерела інформації по цій темі. Цікавлять різні способи організації, захисту, моніторингу.

М: "Дошка лише для відповідей, не для запитань!"
« Змінено: 2009-02-19 22:38:30 від Piktor »

Відсутній anatolijd

• Графоман
  • дописів: 325
WHT , або webhostingtalk.com - найбільший і мабуть найбільш авторитетний форум по хостингу в світі.
Містить величезну купу інформації про все що хоч якось стосується ринку хостингових послуг.

romi

• Гість
Вибачте, може не зовсім по темі, але в мене питання.
Де знайти безкоштовний або недорогий хостинг для сайту ? Вимоги до хостингу: можливість завантажувати файли по FTP і щоб назва сайту була простенька.

Praporshic

• Гість
Вибачте, може не зовсім по темі, але в мене питання.
Де знайти безкоштовний або недорогий хостинг для сайту ? Вимоги до хостингу: можливість завантажувати файли по FTP і щоб назва сайту була простенька.
ho.ua

romi

• Гість
ho.ua - не буду. Вони мене надурили - я зареєструвався і для того, щоб підтвердити реєстрацію треба було відправити СМС. Я відправив - а обіцяного повідомлення на імейл так і не пришло ( уже пройшло місяця 2).
А що ви думаєте про hmarka.net ?
« Змінено: 2009-02-28 13:18:37 від romi »

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Вони мене надурили
А мене - ні. Десь виникла помилка - чи у вашій СМС, чи в них. Хоча, я так і не зміг заставити працювати python-скрипт у них, а вже наваяв чималий шматок коду свого SmallCVS - скоро він буде Big.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.