архітектура лінукса тут ні до чого, вона дозволяє будувати як вразливі, так і захищені системи.
онониме, пишу лише те, що читав у новинах. можеш спростовувати, чи підьверджувати, для того і є спілкування.якщо хочеш порозмахувати власним моском, то роби це якось охайніше, щоб не зачіпати нікого. як казав Козьма Прутков, спеціяліст подібний до флюса, його повнота одностороння. спеціялізовані знання ще не є показником загального розвитку, що й видно з твоєї манери спілкуання.
що я можу сказати: терпіть.
PS Ubuntu не ображати. воно нічим не відрізняється від інших дистрів, крім маркетингу, завдяки якому власне популярність лінукса зростає.
що я можу сказати: терпіть. кількість новачків буде більшати з часом. це є і наслідок зростання популярності лінукса (я у шкільні роки навіть не знав, що це таке. мені тільки казали, що десь там далеко у Америці люди не користуються windows, а користуються таємним лінуксом.), а так само і наслідок кращої його роботи: менше виникає нетривіальних питань, з якими кваліфікована людина не може сама справитися.думаю, що в майбутньому цікаві дискусії залишаться лише в «Розробці», а в решті форумів буде щось типу «я нічого не робив, а воно не працює. що робити?»звісно, можна ще придумати «каптчу» при реєстрації, де треба буде відповісти на питання типу «що таке 127.0.0.1» PS Ubuntu не ображати. воно нічим не відрізняється від інших дистрів, крім маркетингу, завдяки якому власне популярність лінукса зростає.
книга де описується встановлення шляхм коппіляці - я цього ніколи незможу, другою думкою було от і придумали - збоченці