Автор Гілка: Re: Достатні антивірусні міри в Лінукс  (Прочитано 2470 раз)

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
онониме, пишу лише те, що читав у новинах(добряче перекрутивши). можеш спростовувати, чи підьверджувати, для того і є спілкування.

якщо хочеш порозмахувати власним моском (моїм мозком зможе порозмахувати хіба що патологоанатом), то роби це якось охайніше, щоб не зачіпати нікого. як казав Козьма Прутков (а як до справи - так ми нічого не читаємо ну й так далі), спеціяліст подібний до флюса, його повнота одностороння. спеціялізовані знання ще не є показником загального розвитку, що й видно з твоєї манери спілкуання.

Оуле, статті 25 березня, не такий вже [\/\/\].
Хробак відомий з початку 2009, але тільки недавно набув поширення.

(у дужках - коментарі від empty)
« Змінено: 2009-03-31 18:03:01 від vitre »

Відсутній v.2.1

• Письменник
Re: Достатні антивірусні міри в Лінукс
« Відповідей #1 : 2009-03-31 17:41:25 »
архітектура лінукса тут ні до чого, вона дозволяє будувати як вразливі, так і захищені системи.
Це ясно, що не можна нарікати на виробника замків, якщо кладеш ключик під вхідний килимок.

empty

• Гість
« Відповідей #2 : 2009-03-31 19:46:11 »
онониме, пишу лише те, що читав у новинах. можеш спростовувати, чи підьверджувати, для того і є спілкування.

якщо хочеш порозмахувати власним моском, то роби це якось охайніше, щоб не зачіпати нікого. як казав Козьма Прутков, спеціяліст подібний до флюса, його повнота одностороння. спеціялізовані знання ще не є показником загального розвитку, що й видно з твоєї манери спілкуання.

По-перше, таки на ви. Це правило тут існує трохи більше ніж ви тут мешкаєте. До речі, про орфографію також.
По-друге, за весь час свого тут перебування ви мене задовбали своїми ідіотськими питаннями так, що я ладний перейти на нецензурну лайку.
По-третє, мій рівень загального розвитку явно вищий за ваш, бо на цьому форумі (і не лише) я таки поважна особистість, на відміну від (підтвердження читайте у своєму повідомленні, edited by vim, як то кажуть).

Тепер пояснюю: убунтозаври(© yurchor) та подібні „неофіти“ що забажали від UNIX-like систем „халявних“ кватирок, але не бажають вчитися тому що їм особисто потрібно для мене вороги гірше за мастдайників. Поводження відповідне.

Yours sincerely, Sergiy Yegorov.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #3 : 2009-03-31 20:43:34 »
що я можу сказати: терпіть. кількість новачків буде більшати з часом. це є і наслідок зростання популярності лінукса (я у шкільні роки навіть не знав, що це таке. мені тільки казали, що десь там далеко у Америці люди не користуються windows, а користуються таємним лінуксом.), а так само і наслідок кращої його роботи: менше виникає нетривіальних питань, з якими кваліфікована людина не може сама справитися.

думаю, що в майбутньому цікаві дискусії залишаться лише в «Розробці», а в решті форумів буде щось типу «я нічого не робив, а воно не працює. що робити?»

звісно, можна ще придумати «каптчу» при реєстрації, де треба буде відповісти на питання типу «що таке 127.0.0.1» :)

PS Ubuntu не ображати. воно нічим не відрізняється від інших дистрів, крім маркетингу, завдяки якому власне популярність лінукса зростає.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

empty

• Гість
« Відповідей #4 : 2009-03-31 20:57:53 »
що я можу сказати: терпіть.
Угу, вже дотерпівся.....

PS Ubuntu не ображати. воно нічим не відрізняється від інших дистрів, крім маркетингу, завдяки якому власне популярність лінукса зростає.

Угу, але нажаль через це отримало погану славу, - проти неї нічого не маю бо гарний полігон для тестування Debian, але є користувачі, що нахапали знань звідусіль по шматках через що не бачать цілісної картини. Ось вони мене й задовбали.

Відсутній Djalin

• Письменник
  • дописів: 661
« Відповідей #5 : 2009-04-01 16:15:21 »
що я можу сказати: терпіть. кількість новачків буде більшати з часом. це є і наслідок зростання популярності лінукса (я у шкільні роки навіть не знав, що це таке. мені тільки казали, що десь там далеко у Америці люди не користуються windows, а користуються таємним лінуксом.), а так само і наслідок кращої його роботи: менше виникає нетривіальних питань, з якими кваліфікована людина не може сама справитися.

думаю, що в майбутньому цікаві дискусії залишаться лише в «Розробці», а в решті форумів буде щось типу «я нічого не робив, а воно не працює. що робити?»

звісно, можна ще придумати «каптчу» при реєстрації, де треба буде відповісти на питання типу «що таке 127.0.0.1» :)

як не сумно але про локальний ай пі я дізнався у книзі про вінду...
до речі знання треба добувати поступово - моє перше враження від прочитання книги про лінукс - читав " путь в линукс" - книга де описується встановлення шляхм коппіляці - я цього ніколи незможу, другою думкою було от і придумали - збоченці - проте після ознайомлення ( першим був мандрейк ) думка різко змінилася. - тому вчити і вчитись!

Відсутній v.2.1

• Письменник
« Відповідей #6 : 2009-04-02 23:32:23 »
empty, на свої питання дуже часто знаходжу відповідь на форумах Убунту. Це означає, що не такі вже вони унікальні. Якщо частина спільноти вирішила зробити Лінукс дружнім для простих користувачів, то я із задоволенням цим буду користуватися. У ваших особистих пошуках "ворогів гірших за мастдайників" та инші війни з вітряками я не бавлюся. Вас ніхто не змушує відповідати і взагалі якось реагувати, тому неясно чого ви так страждаєте.
------------
М.: Порушення п.2.4 правил, перехід на особистості - відповідна нагорода (*).
« Змінено: 2009-04-03 05:56:22 від cadca »

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #7 : 2009-04-04 19:22:40 »
книга де описується встановлення шляхм коппіляці - я цього ніколи незможу, другою думкою було от і придумали - збоченці
Це що - неологізм на заміну слова "професіонал"? Якщо ви не здогадуєтесь - ту саму Мандріву теж не св'ятий дух породив -- її таки компілювали ;)
Off-topic:
Де ви тут бачили щось гірше віндузятників? Покажіть мені людину гіршу за моїх сусідів  ;D
Отих пихатих снобів, що встановило "спеціальненьку програму" і веде себе, ніби взяло бога за бороду. Обзивають Лінукс (вони й не підозрюють, що ще існує *BSD, Solaris --- POSIX-сумісна компанія, та й те, що вони обзивають "Лінукс" - насправді GNU/Linux  8-) ) всілякими негарними словами. На запитання "чим вам не сподобався Лінукс" відповідають: "він не такий як Віндовс" (на власні вуха чув - гарантую, що не баян). Одному такому вумніку я прямо влаштував "джихад": став добиватись, щоб його не пускали в гості до моїх триклятих... Трішки навіть вийшло :)  
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.