як потоваришувати сайт з svn-ом - це і є моя проблема..
детальніше:
є великий сайт .. і кілька програмістів..
до цього часу вони використовували ФТП.. зайшов .. змінив.. записав.. і все файл відредаговано і зміни вже на сайті ..
а тепер треба пересадити їх на svn.. сам svn(+trac) я поставив (на сусідньому сервері), а шо далі з ним робити поняннтя немаю ...
прорамістам все-одно в чому працювати.. вони матимуть якийсь svn-клієнт, в яком вони редагуватимуть... і робити будуть update/commit
а як далі обновлювати то шо вони закомітили в svn ... ? понятно тільки шо треба винонати "svn co (чи up, то я вивчу детальніше)" ... !!!
але проблеми наступні:
1. як то запускати по крону.. то зміни будуть як мінімум з затримкою . а шо програмісту робити в той час, якщо треба вже... а час ше не настав
(шел-у він не має .. ) .. а нашо лишні крони які будуть вночі перевіряти чи не було змін .
ЯК ТУТ правильно зробити
2. якщо сайт велекий дуже має там сотін Мб малюнків та схожого - то чи правильно я розумію.. в svn треба запхати тільки скрипти без всіх тих малюнків, і коли буде робитися svn update воно не чіпатиме тих файлів які не має.. і мої малюнки не зачіпатимуться ...
Тобто..
ПОТРІБНА СХЕМА СИНХРОНІЗАЦІЇ САЙТУ ТА SVN-у