KDevelop4 не підійде?А чого з нового не вистачає (якщо можна, точніше)? Тобто, для чого міняти дистрибутив?
Цитата: yurchor від 2009-05-17 12:41:11KDevelop4 не підійде?А чого з нового не вистачає (якщо можна, точніше)? Тобто, для чого міняти дистрибутив?Міняти якраз нехочеться, до openSUSE я звик, знаю де у нього, що лежить, і у мене немає часу вивчати болячки Мандріви. Однак в мандріві присутнє qt4.5, в openSUSE11.1 qt4.4. А мій інтернет не дозволяє завантажувати дуже великі файли. Тому хочеться щоб усе було на інсталяційному диску.KDevelop4 - ще достатньо нестабільний, щоб ни користуватись, наскільки я чув.
Мій вибір openSUSE 11.1.
Доброго дня!Мандріва ж має новіші пакунки однак не містить усіх необхідних мені програм, Для прикладу наведу KDevelop3, який встановити стягнувши сирці навряд чи вдастся, бо у мандріві повністю видалили кде3. Буду вдячний за поради.
Однак в мандріві присутнє qt4.5, в openSUSE11.1 qt4.4. А мій інтернет не дозволяє завантажувати дуже великі файли. Тому хочеться щоб усе було на інсталяційному диску.
P.S. З mp3 є така біда: сам при оновленні забуваю, де ж воно там. Зараз подивився в amaroK, там у мене вибрано для відтворення xine i alsa. А щоб xine розумів mp3, слід поставити libxine1 замість xine-lib.
то видаліть ви той xine-lib.
Цитата: wert2all від 2009-05-20 00:43:20то видаліть ви той xine-lib.YaST сам розрулює: xine-lib та libxine1 — це той самий xine, тому несумісні між собою. Питання в тому, щоб не забути до наступного оновлення дистра, в якому ж із цих пакунків немає підтримки mp3. Я раніше постійно забував.