Автор Гілка: Стан свідомості у модераторів linuxforum.ru  (Прочитано 4699 раз)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Ви не зрозуміли. Якби була проблема - я написав-би це червоними літерами у вашому дописі. Якщо я цього не зробив - значить проблеми немає.
От тільки хочу застерегти - разу ви уже згадали про агресивну політику Microsoft - такі теми потенційно небезпечні переростанням у багатосторінковий флейм, що закінчується розстрілом одного або декількох учасників.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній astronom1987

• Новачок
  • *
  • дописів: 10

Відносно реклами ще один епізод: я вважаю, що я - хороший художник, однак відстуність реклами моєї діяльності не дасть мені клієнтів. Так само як і вільному ПЗ користувачів без його реклами.
О!!!!!!! Намалюйте нам логотип!!! В межах реклами ВПЗ. Один маленький, а?

http://edu.root.ua/index.php/Головна_сторінка
Гаразд, я подивлюсь, що можна зробити, але все ж хай мені хтось пояснить: в чому може полягати секрет свідомості модераторів linuxforum.ru? Що за мотивація керує ними?
« Змінено: 2009-05-12 23:45:22 від astronom1987 »

Відсутній astronom1987

• Новачок
  • *
Ви не зрозуміли. Якби була проблема - я написав-би це червоними літерами у вашому дописі. Якщо я цього не зробив - значить проблеми немає.
От тільки хочу застерегти - разу ви уже згадали про агресивну політику Microsoft - такі теми потенційно небезпечні переростанням у багатосторінковий флейм, що закінчується розстрілом одного або декількох учасників.
А як можна зрозуміти концепцію "мало літер" при обговоренні важливих/цікавих питань? Про Microsoft я лише навів аргумент про факт що має місце, а не з метою створення флейму. Я не можу нести відповідальності за дії інших учасників, а конкретно за те як вони поставляться до моїх повідомлень. Думаю, не варто пояснювати чому. Так само як і не можу точно передбачати до чого призведе їх реакція на моє повідомлення. Тому я думаю, що це застреження може більше стосуватись тих, хто цей флейм розпочне.
Якщо у когось є якісь розумні думки з приводу розпочатої мною порушеної тем - мені приємно буде подивитись.    

Great Cornholio

• Гість
Цитата
А як можна зрозуміти концепцію "мало літер" при обговоренні важливих/цікавих питань
А чому ви вважаєте, що воно важливе? (Для інших, на цьому форумі)
Цитата
Якщо у когось є якісь розумні думки з приводу розпочатої мною порушеної тем - мені приємно буде подивитись.
Ну, бо у них ЧСВ over  9000 і ФГМ термінальної стадії. А також синдром вахтера. Як вам така думка?

Відсутній astronom1987

• Новачок
  • *
Я говорив про взагалі цікаві теми, а не про ту яку розпочав конкретно.
Проаналізувавши ваші посилання, а також порівнявши їх з іншими ресурсами Інтернету дійшов висновку, що в логіці Вам відмовляти не варто. Тоді напрошується таке питання: як стало можливим щоб за таким серйозним ресурсом сиділи модераторами такі люди?  
« Змінено: 2009-05-13 10:01:24 від astronom1987 »

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
Я говорив про взагалі цікаві теми, а не про ту яку розпочав конкретно.
Проаналізувавши ваші посилання, а також порівнявши їх з іншими ресурсами Інтернету дійшов висновку, що в логіці Вам відмовляти не варто. Тоді напрошується таке питання: як стало можливим щоб за таким серйозним ресурсом сиділи модераторами такі люди?  
Все просто: якщо таким серйозним ресурсом починають командувати несерйозні люди, він стає несерйозним, користувачі переходять на інший серйозний ресурс, стають адміністраторами і роблять його несерйозним, за цей час адміністраторам першого ресурсу набридає і вони йдуть, ресурс стає знову серйозним. Обіг ресурсів у інтернеті. :)
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

romi

• Гість
Гаразд, я подивлюсь, що можна зробити, але все ж хай мені хтось пояснить: в чому може полягати секрет свідомості модераторів linuxforum.ru? Що за мотивація керує ними?
Можливо вони "тролі при владі".
« Змінено: 2009-05-13 17:52:45 від romi »

Відсутній astronom1987

• Новачок
  • *
Якісь хитрі занадто щоб забратися так далеко  :o, а в тім ми ще далеко не про все знаємо, що відбувається в Росії.

Відсутній piktor

• Видавець
Тоді напрошується таке питання: як стало можливим щоб за таким серйозним ресурсом сиділи модераторами такі люди?  
Які люди? Несерйозні, типу? Яка тема, такі і відповіді. Прийшли з іншого форуму, поскаржилися на тамошніх модераторів. Ви казали, що за дії інших не відповідаєте, то як можуть наші відвідувачі давати відповідь про інших. Звичайно, можна перечитати повністю запропоновані вами гілки, можна почитати там інші ваші дописи, щоб вияснити ваші стосунки з модераторами та іншими учасниками того форуму, лише тоді щось судити. Але кому це цікаво?
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній astronom1987

• Новачок
  • *
Тоді напрошується таке питання: як стало можливим щоб за таким серйозним ресурсом сиділи модераторами такі люди?  
Які люди? Несерйозні, типу? Яка тема, такі і відповіді. Прийшли з іншого форуму, поскаржилися на тамошніх модераторів. Ви казали, що за дії інших не відповідаєте, то як можуть наші відвідувачі давати відповідь про інших. Звичайно, можна перечитати повністю запропоновані вами гілки, можна почитати там інші ваші дописи, щоб вияснити ваші стосунки з модераторами та іншими учасниками того форуму, лише тоді щось судити. Але кому це цікаво?
Да я не зовсім це мав на увазі. Теми на linuxforum.ru обговорювались серйозні, однак втрутились модератори і всі їх знівечили. Я Вам нагадаю, що ви мені так як і я Вам та інші учасники форуму один одному майже не зобов'язані нічого крім дотримання християнських норм життя, кому цікава ця тема той її і обговорює. Я, однак, задоволений результативністю і якістю тієї відповіді, яку отримав відносно того питання яке поставив напочатку. Тому є я відверто не розумію дещо розгніваного тону у Вашому повідомленні. Та мені це й не цікаво. Я вважаю, що добре те, що на цьому форумі не відбувається того, що відбувається на linuxforum.ru маючи на увазі негативні прояви. Дуже добре також що і модератори цього ресурсу підтримують куди товариськіші стосунки кожен із власною головою.
Щодо Вашого зауваження хочу додати те, що ми напевно суттєво відрізняємось раз не розуміємо мотивацію один одного, а конкрентно чому мене цікавлять на перший погляд така тема яка з Вашої точки зору є нецікава, а отже, не повинна заслуговавути уваги якщо не більшості, то всіх учасників форуму. Маю право додати лиш те, що в процесі пізнання навколишнього світу з метою знайти глибинне пізнання того як його можна змінити на краще я можу задавати "загадкові по мотивації запитання". Я знаю, що є фактори які роблять людей такими якими вони є, а також знаю, що є фактори які їх змінюють в тому чи іншому руслі. Власне, дослідивши їх глибинну суть можна проникнути в можливість реалізації одних, і заблокувати реалізацію інших.  Ще якісь питання будуть?
« Змінено: 2009-05-14 20:25:08 від astronom1987 »

Відсутній piktor

• Видавець
Ну, як модератор я до вас претензій наразі не маю. Як користувача мене збентежила чимала доля філософії у ваших дописах - imho їх важкувато читати (як і наведені вами гілки на російському форумі). Власне, тон не розгніваний, а скоріш роздратований. Просто підняте вами питання трошки попахувало троллінгом - занадто соціальне. Ну, власне, і все.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Moses

• Кореспондент
  • дописів: 156
  • Наша рросповідь...
Щоб зрозуміти суть проблеми і її контекст потрібно бути учасником того форуму. А обговорювати позицію модераторів іншого форуму тут - не тільки сенсу немає, а ще й якось... негарно.
Стосовно "українців там не люблять" - дуже часто це не так. Людину можуть забанити за невихованість, невміння нормально спілкуватись або просто порушення правил, а вона потім розповідає, що постраждала за мову або за націю.