Цитата: astronom1987 від 2009-05-12 21:51:23Відносно реклами ще один епізод: я вважаю, що я - хороший художник, однак відстуність реклами моєї діяльності не дасть мені клієнтів. Так само як і вільному ПЗ користувачів без його реклами.О!!!!!!! Намалюйте нам логотип!!! В межах реклами ВПЗ. Один маленький, а?http://edu.root.ua/index.php/Головна_сторінка
Відносно реклами ще один епізод: я вважаю, що я - хороший художник, однак відстуність реклами моєї діяльності не дасть мені клієнтів. Так само як і вільному ПЗ користувачів без його реклами.
Ви не зрозуміли. Якби була проблема - я написав-би це червоними літерами у вашому дописі. Якщо я цього не зробив - значить проблеми немає.От тільки хочу застерегти - разу ви уже згадали про агресивну політику Microsoft - такі теми потенційно небезпечні переростанням у багатосторінковий флейм, що закінчується розстрілом одного або декількох учасників.
А як можна зрозуміти концепцію "мало літер" при обговоренні важливих/цікавих питань
Якщо у когось є якісь розумні думки з приводу розпочатої мною порушеної тем - мені приємно буде подивитись.
Я говорив про взагалі цікаві теми, а не про ту яку розпочав конкретно. Проаналізувавши ваші посилання, а також порівнявши їх з іншими ресурсами Інтернету дійшов висновку, що в логіці Вам відмовляти не варто. Тоді напрошується таке питання: як стало можливим щоб за таким серйозним ресурсом сиділи модераторами такі люди?
Гаразд, я подивлюсь, що можна зробити, але все ж хай мені хтось пояснить: в чому може полягати секрет свідомості модераторів linuxforum.ru? Що за мотивація керує ними?
Тоді напрошується таке питання: як стало можливим щоб за таким серйозним ресурсом сиділи модераторами такі люди?
Цитата: astronom1987 від 2009-05-13 08:39:32Тоді напрошується таке питання: як стало можливим щоб за таким серйозним ресурсом сиділи модераторами такі люди? Які люди? Несерйозні, типу? Яка тема, такі і відповіді. Прийшли з іншого форуму, поскаржилися на тамошніх модераторів. Ви казали, що за дії інших не відповідаєте, то як можуть наші відвідувачі давати відповідь про інших. Звичайно, можна перечитати повністю запропоновані вами гілки, можна почитати там інші ваші дописи, щоб вияснити ваші стосунки з модераторами та іншими учасниками того форуму, лише тоді щось судити. Але кому це цікаво?