Автор Гілка: Де в Києві можна купити недорогий ноутбук?  (Прочитано 2221 раз)

Відсутній peinguin

• Літератор
  • дописів: 1419
Бюджет приблизно 4000грн. Ще б хто підказав, де можна купити рюкзак для нього.

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
Це не питання для форума. В Києві занадто багато продавців електроніки, щоб покладатися на чужі поради і обмежений досвід. Ми ж не в селі, де два постачальники, один з яких п’яний, тому не відчиняє. Вибирати все одно Вам, тому й шукайте на свій смак і вимоги.
hotline.ua в поміч.
Ну й ногами треба походити, помацати там і сям — не обов’язково розраховуючи на купівлю саме там. Бо крім параметрів і ціни є ще суб’єктивна зручність: розташування і величина деяких клавіш на клавіатурі, матовість чи ні екрану, кольори на дисплеї; деяким тачпади видаються правильними чи ні...

От коли виберете — то хоч і в інтернет-магазині замовляйте. Гугль підкаже, в якому.

Відсутній rangel

• Графоман
  • дописів: 281
  • Python programmer
hotline.ua вам в поміч :)
А взагалі варто для початку визначитися, що ви хочете від недорогого ноута.

Тиждень тому я за 4055 грн взяв для сестри Lenovo G530.
З врахуванням цінової категорії, ноут сподобався, хоча собі б я такого не брав (зараз перебуваю в процесі очікування б/у ThinkPad T61).
Roman Suprotkin

romi

• Гість
Ще б хто підказав, де можна купити рюкзак для нього.
Та де завгодно, можна на Вумі. Там я собі купляв сумку для навчання. Потім ще всі мене питали: а навіщо тобі сумка для ноутбука в коледжі? Правда, вона була хєрова китайська і через рік порвалася. Але коштувала 40 грн. Думаю за більшу ціну можна знайти і поякіснішу. Ти як будеш купляти головне понюхай чи вона сильно не смердить китайським лайномпластмасою, бо це не до добра. Так, і іще: торгуйся, гривень 5-10 скинути повинні по-любому.
« Змінено: 2009-08-15 12:21:40 від romi »

Praporshic

• Гість
За власними спостереженнями: зараз можна хіба що вдало потрапити на якусь акцію у магазинах, або брати Б/В пристрої штибу IBM ThinkPad.

А взагалі, дуже шкода що різні outlet`и на Україну не розповсюджуються. Мені так взимку вдалося взяти новий не Б/В Dell Vostro 1310 з майже топовою комплектацією та додатковою збільшеною батареєю за $820, коли приблизно те саме але зі звичайною батареєю у нас коштувало $750 (батарея $200).