Автор Гілка: Re: Налаштування з'єднання Intertelecom в Mandriva  (Прочитано 6673 раз)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Re: Налаштування з'єднання Intertelecom в Mandriva
« Відповідей #15 : 2009-08-14 19:54:00 »
Зачекайте, а куди поділося перше повідомлення в цьому пості?
Та нікуди - воно на місці.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній astronom1987

• Новачок
  • *
  • дописів: 10
« Відповідей #16 : 2009-08-16 23:21:37 »
prapor
Та-ак, зрозуміло, пан страждає гордістю і синдромом вахтера. Важка недуга і гидко виглядає в очах людей творчих і мислячих. Я Вам дам хорошого знайомого - це модератор Goodvin на Linuxforum.ru. Ми з ним також говорили про приниження і він сказав мені приблизно те саме що й Ви, навіть один раз другом назвав  :o.  Подальше спростування Ваших аргументів немає особливого смислу. Дякую що одразу дали мені знати про те хто Ви, це значно заощадило мій час. Від Goodvin'a подібну інформацію важче було отримати. Що ж прийміть мої співчуття, може Ви колись зрозумієте, що ставитись до людей потрібно було інакше :(... Здогадуюсь, що в плані світогляду Ви можете бути зараз атеїстом.  Сподіваюсь, що Ваша подальша діяльність не буде заважати моїй на цьому форумі. Бо якщо буде так, то мені нічого не залишиться як піти звідси, а також докласти максимум зусиль щоб Ви на інших ресурсах не заважали працювати мені та моїм однодумцям. Надобраніч!
--------------
М.: Пункт 5 правил - гілку замикаю. Пан astronom1987 іде митись на добу.
« Змінено: 2009-08-17 00:13:48 від cadca »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #17 : 2009-08-16 23:21:37 »
Цитата
Та-ак, зрозуміло, пан страждає гордістю і синдромом вахтера.
А ще чималим досвідом. І чому страждає? Я насолоджуюсь! Мені є чим гордитись! А вам?
Цитата
Важка недуга і гидко виглядає в очах людей творчих і мислячих.
Є невід'ємною частиною професії системного адміністратора та поважається колегами, у тому числі "творчими", та роботодавцями.
Цитата
Подальше спростування Ваших аргументів немає особливого смислу.
Бо власні вщент розбиваються на скелях реалій життя поза адмініструванням локалхосту.
Цитата
Дякую що одразу дали мені знати про те хто Ви, це значно заощадило мій час.
Власне, це я свій економив...
Цитата
Що ж прийміть мої співчуття, може Ви колись зрозумієте, що ставитись до людей потрібно було інакше :(...
І тобі не хворіти. Нічого, як почнеш нормально працювати - сам таким станеш.
Цитата
Здогадуюсь, що в плані світогляду Ви можете бути зараз атеїстом.
А от релігійні переконання тут аж нідочого. Хіба що до спроби розпалювання міжрелігйної ворожнечі.
Цитата
Сподіваюсь, що Ваша подальша діяльність не буде заважати моїй на цьому форумі.
Від мене це не залежить. Я відверто недолюблював де-яких людей, але вони координально змінили мою думку про себе. Було й навпаки (частіше).
Цитата
Бо якщо буде так, то мені нічого не залишиться як піти звідси, а також докласти максимум зусиль щоб Ви на інших ресурсах не заважали працювати мені та моїм однодумцям.
Про "до чужого монастирю" усі чули? Ось я у цей прийшов багато раніше. Ну а подібним "однодумцям" я завжди заважатиму робити їх підлу справу. Сам колись таке ж робив, але вчасно схаменувся.
Posted with black magic of ViM and SSH